Ali Yerlikaya Haberleri

Ali Yerlikaya haberleri ve güncel Ali Yerlikaya gelişmeleri, Ali Yerlikaya ile ilgili tüm video, Ali Yerlikaya fotoğrafları ve Ali Yerlikaya haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


GÜNDEM

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yaka kameralarının kullanımına ilişkin açıklamalarda bulundu.

ZONGULDAK

75 ilde 4 gündür süren "Mercek-13" operasyonları kapsamında Zonguldak, Kastamonu, Karabük, Düzce ve Bolu gibi Batı Karadeniz illerinde de şahıslar...

ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, geleneksel hale getirdiği sabah açıklamalarına devam etti. Organize Suç Örgütü çökertildi.

GÜNDEM

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İstanbul merkezli 2 ilde operasyon düzenlendiğini açıkladı.

ZONGULDAK

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada,Zonguldak, Bartın, Karabük, Düzce ve Bolu dahil 56 ilde operasyon düzenlendiğini duyurdu.

ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından duyurdu! 14 ilde FETÖ operasyonu düzenlendi, 67 gözaltı var.

ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye genelinde düzenlenen operasyonu duyurdu ve detaylar verdi.

GÜNDEM

Türkiye genelinde terör örgütlerine yönelik operasyonlar devam ediyor. 16 ilde aynı anda büyük operasyon! 120 şüpheli gözaltında.

GENEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da eş zamanlı olarak düzenlenen "KAFES-40" operasyonlarında 3 farklı suç örgütünün çökertildiğini açıkladı.

ZONGULDAK

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya operasyon açıklaması yaptı.

ZONGULDAK

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 2023 yılında kaç organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu.

KARABÜK

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, internet üzerinden sanal ortamda “nitelikli dolandırıcılık” suçuna yönelik 20 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen “Sibergöz-20” operasyonlarında...