Alparslan Bayraktar Haberleri

Alparslan Bayraktar haberleri ve güncel Alparslan Bayraktar gelişmeleri, Alparslan Bayraktar ile ilgili tüm video, Alparslan Bayraktar fotoğrafları ve Alparslan Bayraktar haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Enerji ve Tabii Kaynakları Alparslan Bayraktar madencilerle buluştu.

İş İlanları

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar madene 218 personel alınacağını duyurdu.

ZONGULDAK

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz'ın Zonguldak'ta yaşanan kömür yardımı skandalıyla ilgili TBMM'ye sunduğu soru önergesine Enerji...

ZONGULDAK

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Zonguldak'ta gerçekleştirdiği açıklamada önemli mesajlar verdi.

ZONGULDAK

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Gazipaşa Caddesi'nde gerçekleştirdiği ziyaretlerle esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

ZONGULDAK

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Zonguldak ziyareti kapsamında Gazipaşa Caddesi'nde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

ZONGULDAK

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Zonguldak'a gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında çeşitli temaslar gerçekleştirdi.

ZONGULDAK

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar'ın Zonguldak'a geleceği öğrenildi.

ÇAYCUMA

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Sakarya Gaz Sahası Kara Tesisi Kontrol Merkezi ve Karadeniz gazının miktar ve kalitesinin...

ZONGULDAK

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, beraberindeki heyetle birlikte Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’ı ziyaret etti.

EKONOMİ

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Eskişehir Beylikova Florit, Barit ve Nadir Toprak Elementleri İşletme Tesisi'ni ziyaret etti.

ZONGULDAK

MHP MYK Üyesi Murat Kotra, İstanbul Karadeniz Vakfı'nda Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dr. Alparslan Bayraktar ile bir araya geldi.