Bakan Haberleri

Bakan haberleri ve güncel Bakan gelişmeleri, Bakan ile ilgili tüm video, Bakan fotoğrafları ve Bakan haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Zonguldak'ta gerçekleştirdiği açıklamada önemli mesajlar verdi.

KASTAMONU

KGK Kastamonu İl Temsilcisi ve Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İzzet Sarı ile yönetim kurulu üyeleri, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim...

ZONGULDAK

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar maden ocağına inerek madencilerle bir araya geldi. -170 Koduna inen Bayraktar madencilerin çalışmalarını...

ZONGULDAK

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Gazipaşa Caddesi'nde gerçekleştirdiği ziyaretlerle esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

ZONGULDAK

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Zonguldak'a gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında çeşitli temaslar gerçekleştirdi.

ZONGULDAK

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın istifası sonrası açıklamalarda bulundu.

ÇAYCUMA

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Sakarya Gaz Sahası Kara Tesisi Kontrol Merkezi ve Karadeniz gazının miktar ve kalitesinin...

SAĞLIK

Sağlık Bakanlığı, hastanelerdeki yoğunluğu azaltmak ve kronik hastaların korunmasını sağlamak amacıyla yeni bir karar aldı.

ZONGULDAK

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla, 12 ilde gerçekleştirilen Kıskaç-3 Operasyonları sonucunda 38 FETÖ şüphelisinin yakalandığını duyurdu.

KASTAMONU

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Kastamonu'da bir ilkokulda öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelerek, öğretmenlerin görüş ve önerilerini dinledi.

KASTAMONU

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Kastamonu ziyaretleri kapsamında Vali Meftun Dallı ile bir araya gelerek ildeki eğitim çalışmalarını değerlendirdi. 

EKONOMİ

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Eskişehir Beylikova Florit, Barit ve Nadir Toprak Elementleri İşletme Tesisi'ni ziyaret etti.