Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinasyonunda, il emniyet müdürlükleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda önemli başarı elde edildi.

"ASKERİ MAHREM YAPILANMASI" OPERASYONU

Konya merkezli İstanbul, Ankara, Kütahya ve Kahramanmaraş'ta yapılan operasyonlarda, örgütün sözde "Askeri Mahrem Yapılanması" içerisinde faaliyet gösteren 7 şüpheli yakalandı.

"GÜNCEL YAPILANMASI" OPERASYONU 

Hatay merkezli Çanakkale, İstanbul, İzmir, Ankara ve Konya'da gerçekleştirilen operasyonlarda, örgütün "Güncel Yapılanması" içerisinde faaliyet gösteren 17 şüpheli yakalandı.

"ÖĞRENCİ YAPILANMASI" OPERASYONU 

Ordu, İstanbul ve Tekirdağ'da gerçekleştirilen operasyonlarda, örgütün sözde "Öğrenci Yapılanması" içerisinde faaliyet gösteren 6 şüpheli yakalandı.

"FETÖ PROPANGANDASI" OPERASYONU

Belediye önünde olay! Benzin döküp yakmak istedi Belediye önünde olay! Benzin döküp yakmak istedi

İzmir ve Konya'da yapılan operasyonlarda, Bank Asya hesap artırım kayıtları bulunan ve sosyal medya üzerinden FETÖ propagandası yapan 6 şüpheli gözaltına alındı.

 Düzce, İstanbul ve Denizli'de gerçekleştirilen operasyonlarda, örgüt içerisinde faaliyet gösteren 2 şüpheli yakalandı.

ÇOK SAYIDA MATERYAL VE VARLIĞA EL KOYULDU

Operasyonlarda yapılan aramalarda çok sayıda dijital materyal, para ve ziynet eşyasına el konuldu. Operasyonlara katılan polis ekipleri tebrik edilirken, FETÖ'ye karşı mücadelenin kararlılıkla devam edeceği vurgulandı.

HABER MERKEZİ