Başarı Haberleri

başarı haberleri ve güncel başarı gelişmeleri, başarı ile ilgili tüm video, başarı fotoğrafları ve başarı haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, 2024 yılı SCIMAGO Institutions Rankings (SIR) verilerine göre Mühendislik ve Fen alanlarında Türkiye’nin en iyileri arasında...

ZONGULDAK

İş insanı Murat Uzun, sosyal medyadan yaptığı açıklama ile Zonguldak adına büyük bir başarıya açıkladı.

ZONGULDAK

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz tarihi başarıya imza attıklarını açıkladı.

ZONGULDAK

Ankara'da düzenlenen 55. TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'nın bölge finalinde Zonguldak'tan katılan öğrenciler, büyük bir başarı elde etti.

ZONGULDAK

İŞKUR Zonguldak İl Müdürü Okan Şentürk, 2023 yılı Türkiye genelinde il müdürlüğüne verilen toplam 16 hedeften Zonguldak olarak 11 hedefin...

ZONGULDAK

Zonguldaklı fenomen Sinan Dombay, Mehmet Cambaz isimli sanatçıyla, ‘Zonguldak Kömürü/Boluluyum’ isimli kliple yeniden dinleyicilerin karşısına çıktı.

ZONGULDAK

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi İmmünoloji Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Mehmet Araslı‘nın makalesi yayımlandı.

ZONGULDAK

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, CHP İlçe Başkanı Osman Zaimoğlunun Zonguldak çok başarılı ve ilgi odağı olacağını açıkladı.

ZONGULDAK

Zonguldaklı genç rapçi Duhan Koç, 2023 yılında Spotify müzik listesinde önemli bir başarıya imza atarak Zonguldak’ı gururlandırdı.

KASTAMONU

Kastamonu Üniversitesi'nin büyük başarısı ile uluslararası film festivalinde dereceye girdi.

ZONGULDAK

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, CHP Genel Başkanlığına Özgür Özel’im seçilmesinin ardından sosyal medyada hesabında tebrik mesajı yayınladı.

KASTAMONU

Kastamonu Üniversitesi, Dünyanın en iyi ilk 1000 Üniversitesi arasına girmeyi başardı.