Başkan alan Haberleri

başkan alan haberleri ve güncel başkan alan gelişmeleri, başkan alan ile ilgili tüm video, başkan alan fotoğrafları ve başkan alan haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Zonguldak Kömürspor’un 90’uncu dakika da penaltından bulduğu gol sonrasında Başkan Alan ve Milletvekili Yavuzyılmaz büyük sevinç yaşadı.

ZONGULDAK

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Cem Dereli, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’a çağrıda bulundu

ZONGULDAK

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu ve Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan incelemelerde bulundu.

ZONGULDAK

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, liman arkasının ne zaman halka açılacağı konusuna değindi.

ZONGULDAK

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim, Alan trafiğin kilitlenmesinin kendilerinin sorunu olmadığını açıkladı.

ZONGULDAK

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan yaptığı açıklama ile Demir Park Avm’de yapılacak kitap günleri  etkinliğine devam etti. 

ZONGULDAK

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, MHP il Başkanı Mustafa Öztürk ve AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan’ın arasına girerek,...

ZONGULDAK

87 yaşındaki yaşlı teyze 29 Ekim etkinliklerinde Vali Osman Hacıbektaşoğlu ve Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’a sevgi seli gösterdi. 

ZONGULDAK

Zonguldak Belediyesi tarafından Basketbol Kadınlar 1.Lig’de mücadele eden ve nağ mağlup yoluna devam eden temsilcimiz Zonguldakspor Basketbol 67 takımına Kapuz...

ZONGULDAK

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, taksici esnafı ile biraya geldi.

ZONGULDAK

Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, yapımı devam eden 2023 köprüsü ve Ayyıldız kavşak çalışmasını inceledi.

ZONGULDAK

Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan ve meclis üyesi Yusuf Deniz, Atatürk Kültür Merkezi yokuşundaki esnafları ziyaret etti.