Belçika Haberleri

Belçika haberleri ve güncel Belçika gelişmeleri, Belçika ile ilgili tüm video, Belçika fotoğrafları ve Belçika haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


DÜNYA

Belçika televizyonu, İsrail’in Eurovision Şarkı Yarışması’na katılmasını kınadı.

KASTAMONU

Belçika'nın Damme şehrinde düzenlenen Uluslararası Cittaslow Komitesi Toplantısı'nda Türkiye'den Cittaslow ağına katılan 24’üncü şehir olarak Kastamonu'nun Daday ilçesini seçti.

MAGAZİN

Roman şarkılarıyla tanınan Kobra Murat, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile ameliyata alınacağını duyurdu.

GÜNDEM
ZONGULDAK

Zonguldak Havalimanı'ndan yıllardır Almanya'nın çeşitli kentlerine yolcu taşıyan Corendon Airlines uçak filosunu yeniliyor.

GÜNDEM

Filenin Sultanları'nın galibiyet serisi 22 maça yükseldi.

ZONGULDAK

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde bulunan Zonguldak Havalimanı Batı Karadeniz'de bulunan Zonguldak, Bartın ve Karabüklü vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmak için var. Zonguldak havalimanı...

ZONGULDAK

Avrupa Zonguldaklılar Derneği Başkanı Mehmet Karakulak ile Avrupa'da yaşayan Zonguldak, Bartın, Karabüklü vatandaşlarımızın sorunları hakkında sizler için röportaj yaptık.

GÜNDEM

Aşiret düğününde milyonlar havada uçuştu. 7 bin davetlinin katıldığı düğünde 5 milyonluk takı takıldı.

GÜNDEM

Geçtiğimiz günlerde 10 yaşındaki kız çocuğu kimliği bilinmeyen şahıs tarafından taciz edilmiş ve kaçırılmaya çalışılmıştı.

GÜNDEM

Türkiye'ye gezmeye gelen gurbetçi aileler Türkiye özlemiyle hasret çekiyor. Avrupa'da çektikleri zorlukları anlatan gurbetçiler "Avrupa'da köle gibiyiz" dedi.

ZONGULDAK

Van Gölü'nün korunmasına destek için bisiklet turu. Belçika'da yaşayan Zonguldaklı gurbetçi Van gölü için çıktıkları bisiklet turunda Bitlis'e ulaştı.