Sanatçı, Belçika seyahati dönüşünde uçakta aniden karnında meydana gelen patlama hissi üzerine hastaneye kaldırıldığını ve yapılan tetkikler sonucunda bağırsağının çatladığının tespit edildiğini paylaştı.

Roman şarkıcı Kobra Murat "Buradan bir açıklamada bulunacağım. Belçika Gent'den gelirken uçakta aniden karnımda bir patlama oldu. Ambulansla beraber direkt Balat'a hastaneye geldik. Tetkikler yapıldı. Maalesef bağırsağım çatlamış"şeklinde açıklama yaptığı videoda sağlık durumunu sevenleri ile paylaştı.

Ünlü İsmi Kobra Murat Hepinizden Helallik Istiyorum-1

Ünlü Şarkıcı Aydilge Ameliyat Sonrası Durumunu Paylaştı Ünlü Şarkıcı Aydilge Ameliyat Sonrası Durumunu Paylaştı

Kobra Murat, sevenlerinden dua isteyerek, "Şimdi beni ameliyata alacaklar. Bu ameliyat süreci 1 ay sürecekmiş. Hepinizden helallik istiyorum. Hepinizden dualar istiyorum. Şuana kadar sizleri eğlendirdim. Her zaman oynadık, güldük ve güzel günler gördük. Dualarınızla Allah devamını getirsin inşallah. İyileşme sürecinde de gidemediğim işlerin bütün ücretleri geri ödenecektir. Hakkınızı helal edin. Doktor yüzüme ameliyatın bayağı ağır geçeceğini söyledi. Ölüm tehlikesi olan bir ameliyat. İnşallah dualarınızı bekliyorum" şeklinde açıklama yaptı.

Sanatçı, sağlık durumuyla ilgili gelişmeleri takipçileriyle paylaşacağını belirtirken, sevenlerinden gelen mesajlarla moral bulduğunu ifade etti.

HABER MERKEZİ