Belediye Haberleri

Belediye haberleri ve güncel Belediye gelişmeleri, Belediye ile ilgili tüm video, Belediye fotoğrafları ve Belediye haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Zonguldak’ta yüzlerce vatandaş Belediye Başkanı Tahsin Erdem’e eşlik etti.

KASTAMONU

Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, belediyenin yaklaşık yüzde 20-25'ine tekabül eden bir borçla birlikte devredileceğini açıkladı.

ZONGULDAK

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, belediye iş başvurularıyla ilgili açıklama yaptı.

ZONGULDAK

Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinin sona ermesinin ardından Çaycuma, Filyos ve Saltukova belediye başkanları, İlçe Yüksek Seçim Kurulu'ndan mazbatalarını aldılar.

ZONGULDAK

Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova beldesinde yapılan yerel seçimlerin sonuçları netleşti ve Saltukova Belediye Başkanı olarak Alim Genç seçildi.

GÜNDEM

22 yaşındaki Zeynep Çelik Türkiye’nin en genç belediye başkanı oldu.

ZONGULDAK

CHP Kilimli Belediye Başkan adayı olan Erol Sarıal, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinin sonuçlanmasının ardından açıklama yaptı.

ZONGULDAK
DÜZCE

Düzce'nin Arapçiftliği Mahallesi'nde seçim kazası meydana geldi.

ZONGULDAK

31 Mart yerel seçimleri geldi çattı. Pazar günü sandığa gidilerek Zonguldak’ın merkez,  ilçe ve beldelerinin belediye başkanları seçilecek.

ZONGULDAK

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Cem Dereli, “Kıymetli arkadaşlar, Zonguldak hasta. Zonguldak'ın sorunları büyük. Gerçekten cerrahi müdahaleler, operasyonel müdahaleler gerektiriyor....

ZONGULDAK

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Cem Dereli , Türkiye Taşkömürü Kurumu(TTK)Garaj Personellerini ziyaret etti.