Ceza Haberleri

ceza haberleri ve güncel ceza gelişmeleri, ceza ile ilgili tüm video, ceza fotoğrafları ve ceza haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig'de mücadele eden Çaycumaspor'a kötü haber geldi.

ZONGULDAK

Zonguldak'ın Ereğli İlçe Jandarma Komutanlığı gerçekleştirdiği radar hız denetimi sırasında aracına çakar lamba taktığı tespit edilen sürücüye ceza kesti.

ZONGULDAK

Zonguldak İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, 2023 yılındaki faaliyetlerini kamuoyu ile paylaştı. Alınan numuneler ve denetimler hakkında detaylı bilgiler verildi.

KARABÜK

Karabük'te yapılan çakar denetiminde 3 araca toplam 19 bin 317 TL ceza kesildi.

ZONGULDAK

Zonguldak Kömürspor tribün lideri Taner Arslantürk, Kömürspor için hapis cezası aldığını açıkladı.

ZONGULDAK

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde trafik ekiplerinin gerçekleştirdiği denetimlerde, bazı sürücüler trafik cezası yememek adına araçlarının ön camlarındaki filmleri kendi çabalarıyla söktü.

KASTAMONU

Kastamonu'da Doğa Koruma ve Milli Parklar ekipleri, 2023 yılında gerçekleştirdikleri denetimlerde bin 646 avcıyı kontrol etti.

ZONGULDAK

Türkiye genelinde, Emniyet, Jandarma, Sağlık, İtfaiye, Orman ve AFAD gibi acil yardım hizmetlerini içeren birimlere destek veren 112 Acil Çağrı...

ZONGULDAK

Zonguldak’ta Gazipaşa caddesinde trafik ekipleri başı boş parklanmalara geçit vermiyor.

ZONGULDAK

Zonguldak'ta yapılan trafik denetimlerinde, Üçburgu mevkisinde durdurulan bir aracın sahte plakayla kullanıldığı tespit edildi.

EKONOMİ

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca 2024'te çevreyi kirletenlere uygulanacak idari para cezaları belirlendi.

GENEL

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne sunulması beklenen 8. Yargı Paketi üzerindeki çalışmaları kamuoyuyla paylaştı. Bakan Tunç'un açıklamalarına...