Cezmi Yalınkılıç Haberleri

Cezmi Yalınkılıç haberleri ve güncel Cezmi Yalınkılıç gelişmeleri, Cezmi Yalınkılıç ile ilgili tüm video, Cezmi Yalınkılıç fotoğrafları ve Cezmi Yalınkılıç haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Zonguldak İl Jandarma Komutanı Cezmi Yalınkılıç 23 Nisan etkinlikleri kapsamında koltuğunu Emir Kocaağa ve Cemre Şahin'e teslim etti.

ZONGULDAK

Zonguldak İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç, Üzülmez İlkokulu 4/A ve 4/B sınıfı öğrencileri ile buluştu.

ZONGULDAK

Ülkü Ocakları İl Başkanı Gökmen Karali, İl Jandarma Komutanı Kd.Alb Cezmi Yalınkılıç ve Milli Eğitim Müdürü Osman Bozkan’la biraya geldi.

ZONGULDAK

Zonguldak İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç, Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli’yi ziyaret etti.

ZONGULDAK

Karaelmas Gazeteciler Derneği(KGD)’nin Kuruluşunun 20.yıl dönümü kapsamında Dedeman otelde kahvaltı programı düzenlendi.

GÜNDEM
ZONGULDAK
ZONGULDAK

Zonguldak İl Jandarma Alay Komutanı Kıd. Albay Cezmi Yalınkılıç Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş’e ziyaret gerçekleştirdi.

ZONGULDAK

Çiçeği burnunda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak milletvekili Eylem Ertuğ Ertuğrul, gün boyu ziyaretlerde bulundu.

ZONGULDAK

Müzeler Haftası töreninde konuşan Vali Mustafa Tutulmaz "Kömürün dışına da müzeler yapmalıyız" dedi.

ZONGULDAK

Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezince 19 Mayıs Gençlik Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında sahilde kitap okuma...

ZONGULDAK

Karayolu Trafik Haftası etkinlikleri çerçevesinde İçişleri Bakanlığınca Zonguldak’ta kavşak giriş ve çıkışları ile yaya ve okul geçitlerine yaklaşırken yavaşlamak, varsa...