Damat Haberleri

damat haberleri ve güncel damat gelişmeleri, damat ile ilgili tüm video, damat fotoğrafları ve damat haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


KARABÜK

Karabük'te kendi düğününde havaya ateş açan damat o görüntüleri ile sosyal medyada tepki çekti. Havaya ateş açan damat yakalandı.

KARABÜK

Bir düğünde, gelin ve damatın birlikte tabancalarla havaya ateş açması büyük tepki topladı.

BOLU

Damat, tartıştığı eşi ve 65 yaşındaki kayınpederini bıçaklayarak öldürdü. Olay yerinden kaçan şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

ASAYİŞ

Karısıyla boşanma aşamasında olan Uğur Yurtseven (33) cinayetiyle ilgili aranan kayınpeder ve kayınbirader, polis ekipleri tarafından yakalandı. Kayınpeder suçu üstlenirken,...

KASTAMONU

Kastamonu'nun Kırkçeşme Mahallesi'nde meydana gelen dehşet verici olayda, bir kişi mezarlıkta başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden vurularak öldürüldü.

ZONGULDAK

Zonguldak’ın Alaplı İlçesinde kayınvalide damadı tarafından darp edildi.

ZONGULDAK

Zonguldak Alaplı ilçesinde Kader ile Onur Yüce çiftinin arkadaşları düğününde damada, ayva hediye ettiler.

ZONGULDAK

Zonguldak’ın Çaycuma İlçesinde bir grup genç gelin ve damadı yol kenarında meşaleler eşliğinde karşıladı.

KARABÜK

Karabük'te gelenekselliğin dışında gelin ve damat ikramı.. Bir işletme sahibi Karabük'te önlerini keserek gelin ve damada çay ikram etti.

KARABÜK

Karabük'te boşanma aşamasındaki eşinin babasına sinirlendi ve kayınpederinin aracına kurşun yağdırdı.

ZONGULDAK

Zonguldak’ta gelin ve damadın içinde olduğu ve seyir halindeki aracın önünü kesen genç dakikalarca para almak için aracın önünden ayrılmadı.

GENEL

Arkadaşlarıyla birlikte yüzmeye gelen Berat Keskin dalgalara kapılarak denizde kayboldu.