Darbe Haberleri

Darbe haberleri ve güncel Darbe gelişmeleri, Darbe ile ilgili tüm video, Darbe fotoğrafları ve Darbe haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu kaçak maden ocaklarına yönelik bilgiler verdi.

GENEL

Ankara Emniyet Müdürlüğü, Fetullahçı Terör Örgütü (FETO)'nün darbe girişiminde bulunduğu 15 Temmuz gecesine ait yeni görüntüleri yayınladı.

GENEL

15 Temmuz darbe girişiminin 7'nci yılı ile ilgili konuşan Fahrettin ALTUN, "15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİ DEĞİL, İŞGAL GİRİŞİMİDİR." dedi.

DÜNYA

Rusya’da başlattığı isyanın ardından Belarus’a gelen Rus paralı asker grubu Wagner’in lideri Evgeny Prigojin, paralı askerlere yaptığı hitabında, “Bir süre...

GENEL

15 Temmuz Darbe Girişimi'nin 7.yıldönümü için TRT1'den 2 etkileyici film geldi. 15 Temmuz günü "İTİRAF" ve bugün ( 16 Temmuz...

GENEL

Yılmaz Tunç, 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimine ilişkin, “Darbe girişiminin, darbe kalkışmasının önlenmesinde Yargı başarılı bir sınav verdi'' dedi.

DÜNYA

Dün akşam saatlerinde Rus ordusuna savaş ilan eden Wagner ordusu, yapılan görüşmelerin ardından geri çekilme kararı aldı.

DÜNYA

Rusya’da Kremlin'e meydan okuyan paralı asker grubu Wagner'in çıkışı dünyada gözlerin ülkeye dönmesine yol açtı.

DÜNYA

Prigojin Rus halkına "Evlerinde kalmalarını rica ediyorum. Başladığımız işi bitirdikten sonra vatanımızı korumak için cepheye döneceğiz" dedi.