Denetim Haberleri

denetim haberleri ve güncel denetim gelişmeleri, denetim ile ilgili tüm video, denetim fotoğrafları ve denetim haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


BARTIN

Bartın il merkezinde gerçekleştirilen trafik uygulamasında, alkollü bir sürücü ile trafik polisleri arasında geçen komik diyaloglara sahne oldu.

KARABÜK

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'teki depremlerin ardından Karabük Üniversitesi harekete geçti.

ZONGULDAK

Zonguldak İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, 2023 yılındaki faaliyetlerini kamuoyu ile paylaştı. Alınan numuneler ve denetimler hakkında detaylı bilgiler verildi.

KARABÜK

Karabük'te yapılan çakar denetiminde 3 araca toplam 19 bin 317 TL ceza kesildi.

ZONGULDAK

Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı trafik ekipleri sürücüleri durdurarak detaylı denetimlerde bulundu.

GENEL

Bolu’da jandarma ekipleri tarafından Ankara-Zonguldak’ı birbirine bağlana D-750 kara yolunda cayrokopter destekli trafik denetimi yapıldı.

ZONGULDAK

Zonguldak İl Müdürlüğüne bağlı ekipler tehlikeli motor kullanan motorculara denetim yaptı.

ZONGULDAK

Jandarma Gözü Kulağı Demiryolu Geçitlerinde! Güvenliği Sağlamak İçin Harekete Geçiyor...

KASTAMONU

Kastamonu’da polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, şüphe üzerine durdurulan bir araçta kahve paketlerine gizlenmiş uyuşturucu madde bulundu.

ZONGULDAK

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde trafik ekiplerinin gerçekleştirdiği denetimlerde, bazı sürücüler trafik cezası yememek adına araçlarının ön camlarındaki filmleri kendi çabalarıyla söktü.

KASTAMONU

Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticaretinin önlenmesine yönelik gerçekleştirdikleri başarılı bir operasyonla dikkat çekti.

KİLİMLİ

Zonguldak'ın Kilimli İlçesi'nde polis ekipleri, halkın huzur ve güvenliği için gerçekleştirdikleri başarılı asayiş uygulamalarıyla takdir topluyor.