Destek Haberleri

destek haberleri ve güncel destek gelişmeleri, destek ile ilgili tüm video, destek fotoğrafları ve destek haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

7 ilde eğitim gören öğrencilere 5100 TL'lik destek ödemesi yapılacağına yer verildi. İşte başvuruya ilişkin bilgiler.

ZONGULDAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2024 yılının emekliler yılı olarak ilan edildiğini duyururken emeklilere destek paketi geleceği öğrenildi!

EKONOMİ

Meclis'in Nisan ayında açılmasıyla birlikte emeklilere öncelik vermesi beklenirken, milyonlarca emekliyi ilgilendiren yeni destek paketi üzerinde çalışmalar devam ediyor.

ZONGULDAK

Başvuruları e-Devlet ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı üzerinden alınan, aile destek ödemesi her ay, ihtiyaç sahibi ailelere yapılıyor.

EREĞLİ

İstanbul Kdz. Ereğlililer Derneği Başkanı Özkan Üstün ve Yönetimi İYİ Parti Seçim Ofisini ziyaret ederek, Kdz. Ereğli Önceki Dönem Belediye...

ZONGULDAK

Ak Parti Devrek Belediye Başkan adayı Özcan Ulupınar Devrek Bastonkent Spor Kulübü Başkanı İlhan Keklik ve Asbaşkan Cemal Öztürk'ü ziyaret...

ZONGULDAK

Galatasaray’ın taraftar oluşumu ultrAslan Zonguldak, TOBB Uzun Mehmet Ortaokulu’nda öğrencilerin spor malzemeleri ihtiyaçlarını karşıladı.

BARTIN

Devlet okullarına devam eden lise öğrencilerine yönelik yeni bir sosyal destek programı hayata geçiriliyor.

ZONGULDAK

Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol ve Saadet Partisi Belediye Başkanı Cem Dereli, Zonguldak Spor Basket 67 Spor Kulübünün maçına...

ZONGULDAK

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, gençlere yönelik kredi desteği sağlayacak olan Aile ve Gençlik Fonu için yaş sınırını belirledi.

ZONGULDAK

Terakki Mahallesini muhtarı Ferit Arslantürk, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde  yeniden aday olacağını açıkladı.

ZONGULDAK

Zonguldak'ta, Tarımsal ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) bünyesinde faaliyet gösterecek olan irtibat ofisi resmi olarak faaliyete geçti.