Düzce Haberleri

Düzce haberleri ve güncel Düzce gelişmeleri, Düzce ile ilgili tüm video, Düzce fotoğrafları ve Düzce haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu, Düzce ve Bolu’nun olduğu Karadeniz’de bugün sabah saat 10:23'te deprem oldu.

ZONGULDAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Zonguldak, Kastamonu, Düzce, Bolu dahil 21 il için uyarı yaptı.

KASTAMONU

Karabük'te düzenlenen Okul Sporları Gençler Basketbol Kız ve Erkek Grup müsabakaları, Yeni Mahalle Spor Salonu'nda gerçekleştirilen açılış seremonisi ile başladı.

ZONGULDAK

Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu, Düzce dahil operasyon!. Ruhsatsız silah taşıyanlara ve silah kaçakçılarına operasyon: 2 bin 36 gözaltı...

ZONGULDAK

Zonguldak, Düzce ve Bartın'da etkili olan kar yağışı nedeniyle birçok yol ulaşıma kapandı. İşte detaylar...

ZONGULDAK

Bolu'da yine deprem! Zonguldak, Bartın, Karabük, Düzce de sallandı! Sabah saat 06.01'de meydana gelen 3,9 büyüklüğünde depremde hasar kaybı araştırılıyor.

GENEL

Düzce’de hafif ticari araç tıra arkadan çarpıp savruldu. Bariyerlere çarpıp devrilen araçta 1 kişi öldü, 1 kişi ise yaralandı.

ZONGULDAK

Zonguldak güne beyaza bürünmüş olarak uyandı. Merkez dahil ilçelerde kar ulaşımı olumsuz etkilemeye başladı.

ZONGULDAK

Türkiye genelinde geçici koruma kapsamında bulunan Suriyelilerin en çok bulunduğu iller açıklandı. Zonguldak, Bartın, Karabük ve Kastamonu'da kaç Suriyeli barınıyor?

ZONGULDAK

İstanbul'un kapısına gelen kar Zonguldak, Karabük ve Bartın üzerinde belirecek. Komşu iller Kocaeli, Bursa, Sakarya, Bolu ve Düzce, gibi illerdeki...

ZONGULDAK

Turizm şehirleri olarak bilinen Zonguldak, Kocaeli, Bilecik, Bolu'nun başaramadığını Düzce başardı. Turizm ile ile önemli kararlar alındı.

ZONGULDAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Batı Karadeniz bölgesinde Düzce, Zonguldak, Bartın için uyarıda bulundu.