Erdemir Haberleri

erdemir haberleri ve güncel erdemir gelişmeleri, erdemir ile ilgili tüm video, erdemir fotoğrafları ve erdemir haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Erdemir Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş. (EREGL) 2023 yılı olağan Genel Kurul toplantısını 28 Mart 2024 tarihinde tamamladı.

EKONOMİ

Borsa İstanbul'da 14 aracı kurum Ereğli Demir Çelik hisseler için hedef fiyat ve tavsiyesini açıkladı.

ZONGULDAK

İYİ Parti'nin Ereğli Belediye Başkan adayı Murat Sesli, İlçe Başkanı Yasemin Erdoğan ve beraberindeki heyet, Göktepe Mahallesi sakinleriyle bir araya...

ZONGULDAK

İYİ Parti Kdz. Ereğli Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Serkan Günaydın, Kdz. Ereğli Belediyesi önceki dönem belediye başkanlarından Murat Sesli’yi bu...

ZONGULDAK

Türkiye çelik sektörünün lideri Erdemir, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ile iş birliği protokolü imzaladı.

ZONGULDAK

ZBEÜ ile ERDEMİR, bilgi ve deneyim paylaşımını arttırmak ve sürdürülebilir çözümler geliştirmek amacıyla önemli bir protokol imzaladı.

ZONGULDAK

Ereğli Demir Çelik (EREGL) hisseleri, Borsa İstanbul'un önde gelen şirketlerinden biri olarak dikkat çekiyor.

ZONGULDAK

Borsa İstanbul'da geçen hafta sonuçlarında görülen %3,57'lik düşüş ve dalgalı seyir, yatırımcıları endişelendirirken uzmanlar uyarılarda bulundu.

EREĞLİ
GÜNDEM

OYAK, Maden Metalürji Şirketlerinden Ermaden'in Avnik mevkisinde yaklaşık 550 milyon dolarlık yatırımla kurulacak peletleme tesisinin inşaatına başlıyor.

ZONGULDAK

ERDEMİR, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı son açıklamada, Peletleme Tesisi Yatırımı'nda önemli gelişmelerin yaşandığını duyurdu.

ZONGULDAK

EREGL, 13 Mart 2024 tarihinde KAP yaptığı bildirimde, Peletleme Tesisi Yatırımı'nda yaşanan gelişmeler hakkında önemli açıklamalarda bulundu.