Estetik Haberleri

Estetik haberleri ve güncel Estetik gelişmeleri, Estetik ile ilgili tüm video, Estetik fotoğrafları ve Estetik haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


GÜNDEM

Son yıllarda tüm dünyada estetik işlemlere ilginin giderek arttığı ifade edilirken uzmanından uyarı geldi. İşte detaylar...

ZONGULDAK

Çevre Koruma Derneği Başkanı Ahmet Öztürk,  Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ın kentin estetiğinden bir haber olduğunu açıkladı.

SAĞLIK

Aronya meyvesinin özellikle yüz bölgesini yüksek miktarda nemlendirerek cilde renk kattığı ve en az 10 yıl gençleştirdiği ortaya çıktı.

SAĞLIK

Cinsel uzvunu büyütmek isteyen bir adam, merdivenaltı çalışan bir estetik cerrahın hatası yüzünden feci bir şekilde can verdi.

SAĞLIK

Kolajenini yitiren ciltte yaşlanma belirtileri fazlalaşır ve cilt yerçekimine karşı gelemeyecek sarkma var yaşanır.

HAYATA DAİR

Ev kadını Gonca Akdemir (30), iddiaya göre 5 ay önce gözlerini daha çekik, yüzünü daha gergin göstermek için 42 bin...

SAĞLIK

Çocuk doğurmak isteyen kadınların en büyük korkularından biri vücutlarının bozulmasıdır. Estetik ameliyatla deforme olan karın toparlanabiliyor.

SAĞLIK

Burun ameliyatı olanların dikkat etmesi gereken kurallar var. Burun ameliyatı olanların güneşe çıkmaması gerekiyor.

GÜNDEM

Barbie filmi vizyona girmesi ile beraber Barbie furyası dünyayı etkisi altına aldı. Oyuncak bebeğe benzemek isteyen kişi sayısı arttı.

MAGAZİN

Tayanç Ayaydın'ın estetiksiz halini görenler tanımakta güçlük çekti. Oyuncunun Kepçe Kulak operasyonu geçirdiği öğrenildi.

SAĞLIK

Dr. Ali Rıza Öreroğlu, burun estetiğinde görsel kadar nefes kalitesinin de önemli olduğunu söyledi.

DÜNYA

Bedava dudak dolgusu yaptırma kazanmakla başlayan süreç hayatını kararttı.