Facebook Haberleri

facebook haberleri ve güncel facebook gelişmeleri, facebook ile ilgili tüm video, facebook fotoğrafları ve facebook haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


GÜNDEM

Bir hayvansever, kısa bir süre önce aldığı Norveç orman kedisi için acil çağrıda bulundu.

ZONGULDAK

Zonguldak'ta, sosyal medya platformu Facebook üzerinde faaliyet gösteren "S.Y." adlı sayfada bahis oyunlarıyla para kazandırılacağı vaadiyle tuzağa düşürülen bir kişi,...

ZONGULDAK

Dünya genelinde çok sayıda kullanıcısı olan Instagram ve Facebook platformlarına yaklaşık 2 saat boyunca erişim sorunu yaşandı.

ZONGULDAK

Facebook ve Instagram çöktü. Kullanıcılar uygulamayı açma sorunu yaşıyor. Konuyla ilgili ilk resmi açıklama geldi.

ZONGULDAK

Sosyal medya devi Facebook'un uygulaması ve masaüstü internet sitesi, akşam saatlerinden itibaren birçok kullanıcı tarafından erişilemez hale geldi.

ZONGULDAK

Zonguldak Karaelmas Mahallesi muhtar adayı İsmail Özsoy mahalleli ile bir araya geldiği anları sosyal medya hesabından paylaştı.

BARTIN

Gençlik ve spor il müdürünün katıldığı eski bir programdaki halleri asgari ücret rakamının açıklanmasından sonra sosyal medya da viral oldu.

GÜNDEM

Kullanıcı deneyimini genişleterek etkileyici bir varlık göstermeyi amaçlıyor.

ZONGULDAK

Zonguldak'ın Gökçebey belediye başkanı Vedat Öztürk, üyesi olduğu İYİ Parti'den ayrıldığını sosyal medya hesabı üzerinden yayımladığı mesajla açıkladı.

ZONGULDAK

ZONDEF’in başkanı Ziya Öncan İstanbul’da Zonguldak günlerinin gerçekleşeceğini Facebook’tan paylaştı.

BARTIN

Bartın'da bilindik bir alışveriş sitesinden televizyon almak isteyen vatandaşın başına gelmeyen olmadı.

ZONGULDAK

Karaman Belediyesi'nin sosyal medyada adresi facebook adresi çalındı.