Fatih Dönmez Haberleri

Fatih Dönmez haberleri ve güncel Fatih Dönmez gelişmeleri, Fatih Dönmez ile ilgili tüm video, Fatih Dönmez fotoğrafları ve Fatih Dönmez haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


GENEL

Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenter Asamblesi (KEİPA) Ekonomi ve Kalkınma Politikası Komisyon Toplantısı açılışı Zonguldak’ta gerçekleştirdi.

EKONOMİ

Türkiye'nin enerji bağımsızlığına büyük katkı sağlayacak olan Akkuyu Nükleer Güç Santrali, taze yakıt çubuklarının yüklenmesiyle 'nükleer tesis' statüsüne kavuştu.

ÇAYCUMA

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Filyos'da Açıklama Yapıyor!

ÇAYCUMA

Bakan Dönmez, 20 Nisan'da büyük açılışa hazırlanan Filyos Limanında incelemelerde bulundu ve son durumu aktardı.

ÇAYCUMA

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, saat 14.00’te Zonguldak’a geliyor.

GENEL

14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde AK Parti’nin adayları açıklanmaya başladı. 

GENEL

Enerji Bakanı Fatih Dönmez'in aday olduğu il açıklandı...

ZONGULDAK

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, doğal gazın gemide yanmasını gördüğü halde inanmak istemeyenler olduğunu belirterek "Bakalım karada yaktığımızda...

ZONGULDAK

Madenciler ile iftar açan Bakan Fatih Dönmez, TTK'ya yapılacak olan Maden İşçisi alımları hakkında açıklamalarda bulundu.

ZONGULDAK

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, 20 Nisan günü törenle Filyos'tan karaya çıkartılacak olan Karadeniz gazının mayıs ayında evlerde...

ZONGULDAK

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Ayın 20'sinde doğalgazı da karada Filyos doğalgaz işleme tesislerinde buluşturmuş olacağız" dedi.

ZONGULDAK

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, yerin metrelerce altında maden işçileriyle iftar yaptı.