Festival Haberleri

festival haberleri ve güncel festival gelişmeleri, festival ile ilgili tüm video, festival fotoğrafları ve festival haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


KASTAMONU

"Büyük Kastamonu Buluşması Festivali’ Beykoz Spor Ormanı’nda başladı.

KARABÜK

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde düzenlenen '7. Müzekent Doğa ve Motosiklet Festivali'ne 800 motosikletli katıldı...

ZONGULDAK

Festival için açılan stantlara hırsızlar dadandı. Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde her yıl festival için açılan stantlara bu yıl hırsızlar musallat oldu.

EREĞLİ

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde yaz dönemi etkinlikleri kapsamında Pazartesi (Bugün) günü saat 21.00’da Semicenk sahne alacak.

MAGAZİN

Tarkan, bir yılın ardından yeniden sahnede.... Tarkan; Sting, Ricky Martin ve Robbie Williams ile aynı festivalde...

ZONGULDAK

Zonguldak Devrek İlçesinde zarar gören festival çadırlarında temizleme çalışması başlarken, çadırların açılıp açılmayacağı önümüzdeki günlerde belli olacak.

ZONGULDAK

Devrek İlçesinde sel felaketinden büyük zarara uğrayan festival esnafı, çamura saplanmış ürünlerini kurtarmak için canla başla mücadele etmeye başladı.

ZONGULDAK

Devrek İlçesinde Karşıyaka Mahallesine kurulan festival çadırında ki ürünler sele kapıldı.

ZONGULDAK

23. Sevgi, Barış, Dostluk Kültür ve Sanat Festivali’nin üçüncü gününde sahneye Melek Mosso ve Köfn Müzik Grubu çıktı. Zaman zaman...

ZONGULDAK

Memleket Partisi Milletvekili adayı Cem Saygı, Derya Uluğ konserinde direğe çıkarak dans etti.

ZONGULDAK

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde “32. Uluslararası Devrek Baston ve Kültür Festivali” etkinliklerinde festival meşalesi ateşlendi.

ZONGULDAK

Kdz. Ereğli 23. Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk Kültür ve Sanat Festivali’nin ilk gününde Sakiler ve Şevval Sam sahne aldı.