Filistin Haberleri

Filistin haberleri ve güncel Filistin gelişmeleri, Filistin ile ilgili tüm video, Filistin fotoğrafları ve Filistin haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


DÜNYA

Hamas, Mısır ve Katar'ın Gazze Şeridi'ndeki ateşkes teklifini kabul ettiğini açıkladı.

KASTAMONU

Kastamonu Üniversitesi'nde öğrenim gören öğrenciler ve akademisyenler, dünya genelinde Filistin'e yönelik yapılan protestolara destek vermek için bir araya geldi.

KARABÜK

ÜNİAK, ABD ve Avrupa'nın çeşitli üniversitelerinde gerçekleştirilen Filistin protestolarına destek vermek için Karabük Üniversitesi'nde bir yürüyüş düzenledi.

ZONGULDAK

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesin(ZBEÜ)’de İsrail’in Filistin’e yapmış olduğu saldırılara dur demek amacıyla ‘Filistin’de Zulme Dur de’ adı altında yürüyüş yapıldı.

BARTIN

Bartın Üniversitesi, ABD üniversitelerinde başlayan Gazze'ye destek eylemlerine destek verdi. Bartın Üniversitesi, Columbia Üniversitesi'nin eylemlerine destek verirken, Harvard Üniversitesi'ne tepki...

GÜNDEM

Bakanlık sosyal medya hesabından duyurdu...

GÜNDEM

Formula 1’de 7 kez dünya şampiyonu olan Lewis Hamilton, Filistin için ateşkes çağrısında bulundu.

ZONGULDAK

Filistin’le Dayanışma Platformu tarafından, İsrail’e ticaretin sonlandırılması ile ilgili açıklama madenci anıtında basın açıklaması düzenlendi.

ZONGULDAK

Zonguldak’ta “İsrail’e destek, Filistin’e ihanet” temalı eylem düzelnlenecek.

DÜNYA

Washington'daki İsrail Büyükelçiliği önünde gerçekleşen olayda, ABD Hava Kuvvetleri'nde aktif görevde olan 25 yaşındaki asker Aaron Bushnell, çarpıcı bir protesto...

DÜNYA

ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, Gazze Şeridi’nde yapılması muhtemel olan ateşkes anlaşmasının geldiği nokta hakkında açıklamalarda bulundu.

DÜNYA

İsrail’in Gazze Şeridi’nin merkezindeki Deir el Balah kentinde sivillerin sığındığı binaya düzenlediği saldırıda 3’ü çocuk 10 Filistinli hayatını kaybetti.