Futbolcu Haberleri

futbolcu haberleri ve güncel futbolcu gelişmeleri, futbolcu ile ilgili tüm video, futbolcu fotoğrafları ve futbolcu haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Zonguldak Kömürspor forması genç futbolcu Oğuzhan Matur Süper Lig takımlarından Hatayspor’a transfer oldu.

SPOR

Sivasspor, Rıza Çalımbay'ın ayrılığının ardından Eski milli futbolcu Servet Çetin'in takımın başına geçtiğini duyurdu

ZONGULDAK

Zonguldaklı eski milli efsane futbolcular Tümer Metin ile Ergün Pembe, Konya’da bir düğün de hasret giderdi.

ZONGULDAK

Zonguldak’ta silahlı kavgada yaralanan Ogün Kaçmak’ın sağlık durumu iyiye gidiyor.

SPOR

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş'in yardımcılığını yapan Bayram Bektaş'ın istifa etmesinin ardından Burak Yılmaz tekrar gündeme geldi.

ZONGULDAK

Zonguldak’ta geçirdiği tren kazası sonucunda hayatını kaybeden Aytunç Topaloğlu’nun ismi yaz futbol okulunda yaşatılacak.

GENEL

Beşiktaş'ın Kanadalı futbolcusu Atiba Hutchinson, 2013-2014 sezonunda transfer olduğu Spor Toto Süper Lig temsilcisi Beşiktaş'a 10 yılın ardından veda ediyor.

SPOR

Gol Kralı olmasına rağmen taraftarlar tarafınca çok tartışmalı bir sezona imza atan Enner Valencia, bir sezon içerisinde iki Fenerbahçeli futbolcunun...

GENEL

Kanadalı futbolcu Atiba Hutchinson, 2013 yılından beri giydiği Beşiktaş formasına, Vodafone Park'ta oynanacak olan Konyaspor mücadelesi ile veda edecek.

GENEL

Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma, Beşiktaş yönetimine Vodafone Park'ta Porto-Beşiktaş karşılaşmasıyla birlikte jübile maçı oynamak istediğini istediğini iletti.

ZONGULDAK

Dünyaca ünlü futbolcu Mesut Özil'in AK Parti'den Zonguldak veya İstanbul milletvekili adayı olarak gösterileceği iddia edildi.

SPOR