Galatasaray Haberleri

Galatasaray haberleri ve güncel Galatasaray gelişmeleri, Galatasaray ile ilgili tüm video, Galatasaray fotoğrafları ve Galatasaray haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


GÜNDEM

Maç öncesi sarı kırmızılı takımın taraftarları görenleri hayran bırakan bir kareografiye imza attı. Madenci detayı dikkat çekti.

BARTIN

Dün Manchester United ve Galatasaray arasında gerçekleşen Şampiyonlar Ligi maçında Galatasaray'ın rakibini 3-2 mağlup etmesinden sonra tüm Galatasaraylılar sokaklara döküldü.

ZONGULDAK

Galatasaray’ın şampiyonalar liginde M.United’i deplasmanda 3-2 yenmesinin ardından Devrek’te vatandaşlar galibiyet coşkusunu göbek atarak kutladı.

SPOR

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ikinci maçında Manchester United deplasmanına giden Galatasaray, 2-1 geriye düştüğü maçta bitime 20 dakika kala...

ZONGULDAK

Zonguldak’ta öğrenci yurdunda maç izleyen öğrenciler gol sevincini abartınca mahalle ayağa kalktı.

SPOR

Tecrübeli kaleci Altay Bayındır, Manchester United formasıyla ilk maçını bu akşam Galatasaray karşısında oynayacak.

ZONGULDAK

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, her seçim öncesi Erdemir'e saldırıp düşman oluşturup Ereğli kahramanlığı edasına bürünme geleneğini sürdürüyor.

SPOR

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, transferde de başarılı bir sezon geçiriyor. Son olarak kadrosuna 17 yaşındaki Bartınlı Gökdeniz Gürpüz'ü kattı.

SPOR

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi ilk grup maçında evinde kırmızı kartla 10 kişi kalan Danimarka temsilcisi Kopenhag ile 2-2 beraber kaldı.

SPOR

UEFA ülke puanı sıralaması için önemli bir haftaya giriyoruz. Temsilcilerimiz Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi ve Konferans Ligi gruplarında ilk...

SPOR

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk maçında Rams Park'ta saat 19.45'te Kopenhag'ı ağırlayacak...

SPOR

Şampiyonlar Liginde Sarı-kırmızılı temsilcimiz Galatasaray bugün saat 19.45'te Danimarka ekibi Kopenhag'ı ağırlayacak.