Güvenlik kamerası Haberleri

güvenlik kamerası haberleri ve güncel güvenlik kamerası gelişmeleri, güvenlik kamerası ile ilgili tüm video, güvenlik kamerası fotoğrafları ve güvenlik kamerası haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Zonguldak'ta mercedesin pikap araca çarpması sonucu meydana gelen kaza güvenlik kamerasına yansıdı. Kazada araç 30 metre savruldu.

KARABÜK

Karabük'te aç kalan kurtlar ile ayıların yerleşim yerine indikleri anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

ZONGULDAK

Zonguldak’ın ilçesindeki bir evden aralarında çocuk beşikleri, su pompası, gitar ve güvenlik kameraları çalan şüpheli yakalandı.

KARABÜK

Karabük'te indiği şehir merkezinde bir kafeye giren yavru ayı güvenlik kamerasına yansırken, bir şahsın oğlu ile saldırıdan kurtulma anı kameraya...

KASTAMONU

Kastamonu’nun ilçesinde anne ayı ile iki yavrusu, armut ağacına çıkarak karınlarını doyurdu. Armudun sahipleri ayıları kovaladı. Güvenlik kamerasına yansıdı.

ZONGULDAK

Kdz. Ereğli ilçesinde önce motosikletin ardından otomobilin altında kalan yaşlı kadın hayatını kaybetti. O anları saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

KARABÜK

Karabük’te hırsızlık zanlısı sahibinin anahtarını üzerinde bırakıp kısa süre yanından ayrıldığı motosikleti çaldı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

EREĞLİ

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 4 kişinin yaralandığı silahlı kavganın güvenlik kamerası kayıtları ortaya çıktı. Olayla ilgili gözaltına alınan baba ve oğlu...