Heyelan Haberleri

heyelan haberleri ve güncel heyelan gelişmeleri, heyelan ile ilgili tüm video, heyelan fotoğrafları ve heyelan haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Eylem Ertuğrul, Zonguldak'ta yaşanan heyelan olaylarını araştırmak için Meclis Araştırma Komisyonu kurulması talebinde bulundu.

KARABÜK

Karabük’te sağanak yağış sonrası çocuk parkında üçüncü kez meydana gelen heyelan nedeniyle parke taşlarla kaplı alan ve merdiven çökerken, istinat...

KASTAMONU

Kastamonu'da gece saatlerinde Gilivri köyü ile İlyasbey köyü arasında bulunan Arap Deresi mevkiinde meydana gelen heyelan, Cide-Doğanyurt-İnebolu karayolunu ulaşıma kapattı.

ZONGULDAK

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Zonguldak'ı Ankara ve İstanbul'a bağlayan şehirler arası yolların güvenliği konusunda tekrar...

ZONGULDAK

Karadeniz Ereğli ilçesine bağlı Üçköy’de heyelandan kapanan köy yolu ulaşıma açıldı

EREĞLİ

Kar yağışından kapalı 9 köy yolu ulaşıma açıldı

ZONGULDAK

Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural, geçtiğimiz günlerde Zonguldak-Ankara karayolunda meydana gelen kaya düşmesine dikkat çekti.

ZONGULDAK

Zonguldak'ta, Zonguldak-İstanbul karayolunun 16. kilometresinde meydana gelen heyelanın ardından karayolları ekipleri tarafından temizlik çalışmaları sürdürülüyor.

ZONGULDAK

Zonguldak’ta meydana gelen heyelanda dev kaya parçaları karayoluna düştü. Olayda bir araçta maddi hasar meydana geldi.

ZONGULDAK

Karabük - Zonguldak karayolunda, Fatih Mahallesi yakınlarında meydana gelen yağışların ardından toprak kayması yaşandı.

ZONGULDAK

Zonguldak-Ankara kara yolu üzerinde dün akşam saatlerinde meydana gelen heyelan, Karayolları Bölge Müdürlüğü ekiplerini harekete geçirdi.

ZONGULDAK

Zonguldak-Ankara karayolunda dün akşam meydana gelen heyelan, Ankara istikametine giden yolun kontrollü olarak kapatılmasına neden oldu.