Hizmet Haberleri

hizmet haberleri ve güncel hizmet gelişmeleri, hizmet ile ilgili tüm video, hizmet fotoğrafları ve hizmet haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Zonguldak Belediyesi tarafından sahil bandına ikram çeşmesi kuruluyor.

ZONGULDAK

Zonguldak Belediyesi ve Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi iş birliği ile Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesine çorba çeşmesi açıldı.

EKONOMİ

TÜİK'in açıkladığı verilere göre ekonomiyi etkileyen o veri yıllık %79,33, aylık %14,06 arttı.

GÜNDEM

TÜİK'in açıkladığı verilere göre 2023 yılı ll. çeyreğinde bir önceki yılın aynı çeyreğine göre sanayi, inşaat ve ticaret-hizmet sektörleri %3,3...

GÜNDEM

TÜİK'in açıkladığı verilere göre mal ve hizmet endeksinde %3,24, tarımsal yatırıma katkı sağlayan mal ve hizmet endeksinde %4,85 artış gerçekleşti.

ZONGULDAK

ZBEÜ'nün hizmetleri devam ediyor. ZBEÜ'nün Prof. Dr. Durmuş Günay Kütüphanesi, 2013'ten beri kesintisiz olarak hizmet vermeye devam ediyor.

GENEL

Sanayi, inşaat ve ticaret-hizmet sektörleri toplamında ücretli çalışan sayısı 2023 Haziran ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %2,2 arttı.

ZONGULDAK

Zonguldak’ta sabah saatlerinde Tır, Türkiye Taşkömürü Kurumu(TTK)’ya ait hafif ticari otomobile çarptı.

EKONOMİ

TÜİK'in açıkladığı verilere göre sanayi, inşaat, ticaret ve hizmet sektörleri %53,4 arttı.

ZONGULDAK

AK Parti Genel Merkezi tarafından planlanan ve il başkanlığı tarafından organize edilen “Şehir Buluşmaları” kapsamında Zonguldak'a gelen Ulaştırma ve Altyapı...

EKONOMİ

TÜİK hizmet üretici fiyat endeksini yayınladı. Hizmet fiyat endeksi yıllık ve aylık olarak değişiklik gösterdi. Hizmet fiyat endeksi artış gösterdi.

ZONGULDAK

Zonguldak’ta Mithatpaşa Mahallesi Bülent Ecevit Caddesi üzerine trafiği rahatlatmak amacıyla alternatif yol açıldı.