Inebolu Haberleri

inebolu haberleri ve güncel inebolu gelişmeleri, inebolu ile ilgili tüm video, inebolu fotoğrafları ve inebolu haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


KASTAMONU

Kastamonu'da inşa edilen Mecit Çetinkaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Binnur Çetinkaya Meslek Eğitim Merkezi'nin açılış töreninde konuşan Tarım...

KASTAMONU

Yoğun kar yağışı nedeniyle yüzlerce köy yolu ulaşıma kapandı. İl özel idaresi ekipleri kar küreme çalışmalarına başladı.

KASTAMONU

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde yaşayan iki kardeş, bir gün arayla vefat etti.

KASTAMONU

Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde Jandarma ekipleri tarafından kaçak alkol operasyonu düzenlendi.

KASTAMONU

27 Kasım tarihinde Kamerun bayraklı "Vamos" isimli geminin, İnebolu ilçesinde yaşanan şiddetli fırtına sonucunda sürüklenerek karaya oturması, gerçekleştirilen başarılı bir...

KASTAMONU

Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde uyuşturucu ile mücadele için yapılan trafik denetiminde araç içine zulalanmış yüklü miktarda para el geçirildi.

KASTAMONU

Kastamonu'da etkisini gösteren fırtına sonrası deniz taştı. Taşan denizin dalgaları saniyeler içerisinde sahili yerle bir etti.

KASTAMONU

Kastamonu'yu etkisi altına alan fırtına sonrası İnebolu'da karaya gemi oturdu ve yükseklere yağan yoğun kar yağışı yolların kapattı.

KASTAMONU

Kastamonu'yu etkisi altına alan fırtına ve İnebolu ilçesinde karaya oturan gemi hakkında Kastamonu Valisi Meftun Dallı açıklama yaptı.

KASTAMONU

Olumsuz hava koşulları nedeniyle Batı Karadeniz'de okullar tatil edildi. Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde de okullar dahil edildi.

KASTAMONU

Kastamonu'da yer yıl düzenlenen ve bu yıl da düzenlenecek olan Uluslararası İstiklal Yolu Şerife Bacı Yarı Maratonu’na bu yıl da...

KASTAMONU

Turizm kenti Batı Karadeniz’in kültür mirası Kastamonu’daki çevre kirliliği görenlerin tepkisini çekti.