Iş Haberleri

iş haberleri ve güncel iş gelişmeleri, iş ile ilgili tüm video, iş fotoğrafları ve iş haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


GENEL

Yurt dışında çalışma hayali kuranlar için Almanya, 2024 yılında işçi alımı yapacak ve en çok aranan sektörleri belirledi.

ZONGULDAK

Tüm Bel-Sen Zonguldak Şubesi, Muslu Belediyesi ile 2024 yılına yönelik kamu çalışanları lehine önemli bir toplu iş sözleşmesi imzaladı.

ZONGULDAK

Özel maden ocağında meydana gelen iş kazasında Ferdi Ö. isimli madenci hayatını kaybetti.

ZONGULDAK

Zonguldak Merkez Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na 2 büro personeli, 1 sosyal yardım ve inceleme personeli alınacak.

ZONGULDAK

Türkiye Taşkömürü Kurumu(TTK) Türkiye Taşkömürü Kurumu(TTK) kuradan ismi çıkan 2 bin işçinin iş başı yapacağı tarih belli oldu.

ZONGULDAK

Zonguldak’ta 12 katlı iş merkezinden akan lahım suyu vatandaşın tepkisine neden oldu.

BARTIN

Bartın'ın Amasra İlçesi Belediyesi iki kişiyi zabıta memuru olarak istihdam etmek üzere alım yapacağını duyurdu.

KASTAMONU

Kastamonu'da iş yerinde oturan bir vatandaş, sabah saatlerinde meydana gelen silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybetti.

ZONGULDAK

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde bulunan Çaycuma Meslek Yüksekokulu'nda Sivil Havacılık ve Kabin Hizmetleri bölümü öğrencilerine yönelik “CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri”...

ZONGULDAK

Kilimli İlçesi Gelik Beldesinde meydana gelen iş kazasında 1 kişi yaralandı.

BARTIN

Bartın Üniversitesi, akademik kadrosunu genişletmek için 6 öğretim üyesi alacağını açıkladı. Başvurular, Üniversite Bilgi Yönetim Sistemi aracılığıyla online olarak yapılacak.

ZONGULDAK

3 Aralık Dünya Engelliler Günü Faaliyetleri Kapsamında Engelli Derneklerine Engelli Hibe Projesi Desteği, Kurslar ve Engelli İşe Yerleştirme Süreçleri Hakkında...