Işe alım Haberleri

işe alım haberleri ve güncel işe alım gelişmeleri, işe alım ile ilgili tüm video, işe alım fotoğrafları ve işe alım haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


İş İlanları

PTT'nin personel alımıyla ilgili beklenen detaylar sonunda açıklandı. Başvuru şartları ve süreci hakkında merak edilenler haberimizde.

ZONGULDAK

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), bünyesinde istihdam edilecek 44 nitelikli işçiyi belirlemek üzere bugün elektronik kura sistemiyle bir çekiliş gerçekleştirdi.

ZONGULDAK

Türkiye Taşkömürü Kurumu, yerüstü işyerlerinde daimi işçi statüsünde çalıştırılmak üzere gerçekleştirdiği "44 Nitelikli İşçi Alımı Kurası"nın sonuçlarını duyurdu.

ZONGULDAK

TTK’ya işe girmek için başvuran 2 bin 500 kişi arasından 44’ü için bugün noter huzurunda yapılacak elektronik kura çekimiyle kimler...

ZONGULDAK

Zonguldak'ta bir kurumun müdürünün işe alım şartında bir madde ekleyip eniştesini daimi işe alma yolunu açtığı iddia ediliyor.

EREĞLİ

Erdemir işe alım sürecinde başvuru sürecini tamamladı. Belirlenen kriterlere uyan kişiler 06.06.2023 tarihinde sınavlara alınmaya başlandı.

EKONOMİ

Türkiye’nin en büyük entegre yassı çelik üreticisi Erdemir, işletme ünitelerinde görevlendirilecek saat ücretli çalışanları istihdam etmek için 25 Nisan’da başlattığı...