İspanya Haberleri

İspanya haberleri ve güncel İspanya gelişmeleri, İspanya ile ilgili tüm video, İspanya fotoğrafları ve İspanya haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Zonguldak’ın eğitim yuvasının müdürü, İspanyol 3 öğretmen ile 5 öğrenciyi misafir ederek bağrına bastı, hediyeler takdim etti.

ZONGULDAK

İspanya’dan öğretmen ile öğrenciler, Karaelmas Maden Şehitleri Müzesi’ni ziyaretlerinde duygulandılar.

GENEL

Bilimsel adı 'Lactarius salmonicolor' olan kanlıca mantarının kilosu 200 TL’den satılıyor.

ZONGULDAK

Avrupa Zonguldaklılar Derneği Başkanı Mehmet Karakulak ile Avrupa'da yaşayan Zonguldak, Bartın, Karabüklü vatandaşlarımızın sorunları hakkında sizler için röportaj yaptık.

DÜNYA

İspanyol polisi, ismi açıklanmayan altyapıda oynayan 4 Real Madrid oyuncusunu çocuk pornosu şüphesiyle tutukladı.

DÜNYA

Yaydığı radyasyon seviyesini ihlal ettiği gerekçesiyle iPhone model telefonların satışlarının durdurulması talimatını verdi.

GENEL

Sosyal medyada suç içerikli video paylaşımları yaptığı tespit edilen Muhammed Yakut İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Muhammed Yakut için iade talep...

SPOR

2023 FIFA Kadınlar Dünya Kupası'nda İspanya ile İngiltere finalde karşılaştı. İspanya 1-0 yenerek şampiyon oldu.

GÜNDEM

Türkiye'ye gezmeye gelen gurbetçi aileler Türkiye özlemiyle hasret çekiyor. Avrupa'da çektikleri zorlukları anlatan gurbetçiler "Avrupa'da köle gibiyiz" dedi.

SPOR

Kısa süre önce Fenerbahçe’den Real Madrid’e transfer olan Arda Güler, 2 ay boyunca sahalardan uzak kalacak.

ZONGULDAK

Zonguldaklı madenci aile yıllar önce Almanya'ya göç etmişti. Şimdi Zonguldaklı madencinin oğlu dört büyüklerden Galatasaray'a transfer oldu.

ZONGULDAK

ZBEÜ Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin İspanya merkezli olarak başvurduğu poroje kabul edildi. 2023 yılı Erasmus çağrı döneminde yapılacak...