İsrail Haberleri

İsrail haberleri ve güncel İsrail gelişmeleri, İsrail ile ilgili tüm video, İsrail fotoğrafları ve İsrail haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


DÜNYA

Hamas, Mısır ve Katar'ın Gazze Şeridi'ndeki ateşkes teklifini kabul ettiğini açıkladı.

KASTAMONU

Kastamonu Üniversitesi'nde öğrenim gören öğrenciler ve akademisyenler, dünya genelinde Filistin'e yönelik yapılan protestolara destek vermek için bir araya geldi.

KARABÜK

ÜNİAK, ABD ve Avrupa'nın çeşitli üniversitelerinde gerçekleştirilen Filistin protestolarına destek vermek için Karabük Üniversitesi'nde bir yürüyüş düzenledi.

ZONGULDAK

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesin(ZBEÜ)’de İsrail’in Filistin’e yapmış olduğu saldırılara dur demek amacıyla ‘Filistin’de Zulme Dur de’ adı altında yürüyüş yapıldı.

GÜNDEM

Türkiye'nin İsrail ile olan tüm ihracat ve ithalatı durdurduğu öne sürüldü.

BARTIN

Bartın Üniversitesi, ABD üniversitelerinde başlayan Gazze'ye destek eylemlerine destek verdi. Bartın Üniversitesi, Columbia Üniversitesi'nin eylemlerine destek verirken, Harvard Üniversitesi'ne tepki...

GÜNDEM

İran, İsrail'e insansız hava araçlarıyla kapsamlı saldırı başlatıldığını duyurdu.

GÜNDEM

Bakanlık sosyal medya hesabından duyurdu...

GÜNDEM

"KÖSTEBEK-3" operasyonunda İsrail İstihbarat Servisinin hedefindeki Türkiye'deki şahıslar ve şirketler hakkında bilgi toplayan ve İsrail'e aktaran şüphelilere yönelik operasyon düzenlendi.

ZONGULDAK

Zonguldak'ta Ramazan ayının gelmesiyle birlikte sofralarda yerini alan hurmaların önemli bir kısmının genetiği değiştirilmiş İsrail menşeli ürünler olduğu ortaya çıktı.

ZONGULDAK

Filistin’le Dayanışma Platformu tarafından, İsrail’e ticaretin sonlandırılması ile ilgili açıklama madenci anıtında basın açıklaması düzenlendi.

DÜNYA

İsrail, en iyi yaptığı şeyi yaptı! Dini ve insani değerlere aldırış etmeyen İsrail, Ramazan ayı öncesi sivillerin sığındığı evleri vurdu:...