Itfaiye Haberleri

itfaiye haberleri ve güncel itfaiye gelişmeleri, itfaiye ile ilgili tüm video, itfaiye fotoğrafları ve itfaiye haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Zonguldak‘ta terminal önünde araç yangını itfaiye ekiplerini harekete geçirdi.

DÜZCE

Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, Nalbatoğlu Mahallesi'nde kanala düşen bir büyükbaş hayvanın kurtarılmasını sağladı.

ZONGULDAK

Sağ el bileğinde şişlik hisseden bir kadın, bileğine sıkışan bileziği çıkaramayınca Zonguldak'ın Alaplı ilçesine bağlı Tepeköy Mahallesi'nde itfaiye ekiplerinden yardım...

ZONGULDAK

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde bir otomobilde nedeni bilinmeyen şekilde yangın çıktı.

KASTAMONU

Kastamonu'nun Daday ilçesinde, Değirmencik köyünde yaşanan üzücü bir olayda, yangın çıktı.

DÜZCE

Düzce'de yaşanan yangın, bir evin yanında bulunan odunluğu küle dönüştürdü.

DÜZCE

Anadolu Otoyolu'nun Ankara istikametinde, Düzce gişeler mevkiinde meydana gelen otomobil taşıyan tırda çıkan balata yangını, büyük bir faciayı önlemek için...

DÜZCE

Düzce’de itfaiye binası önünden yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarptığı şahsa ilk müdahaleyi itfaiye erleri yaptı.

KARABÜK

Karabük'ün Eskipazar ilçesine bağlı Hanköy'de dün akşam saatlerinde Ramazan Yazıcı'ya ait müstakil evde çıkan yangın, büyük bir faciayı önledi.

KASTAMONU

Kastamonu'nun Cide ilçesinde, Yenice Karakiraz mevkiinde ormanlık alanda çıkan yangın, hızlı bir şekilde büyümeden söndürüldü.

BARTIN

Bartın Organize Sanayi Bölgesi'nde bir fabrikanın bahçesinde bulunan konteynerde çıkan yangın, korku dolu anlar yaşattı.

BOLU

Bolu'da, İzzet Baysal Caddesi üzerinde bulunan bir evde çıkan yangın paniğe sebep oldu.