Jandarma Haberleri

jandarma haberleri ve güncel jandarma gelişmeleri, jandarma ile ilgili tüm video, jandarma fotoğrafları ve jandarma haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


KASTAMONU

Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri "nitelikli cinsel saldırı" suçundan aranan suçlu sahsı ve diğer 58 suçluyu yakaladı.

KARABÜK

Karabük İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan operasyonda, Cumayanı köyünde bir ihbarı değerlendirdi.

ZONGULDAK

Zonguldak'ta, jandarma ekipleri tarafından 72 ayrı suç kaydı bulunan ve 24 ayrı suçtan aranan zanlı yakalanarak gözaltına alındı.

KARABÜK

Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde gerçekleşen operasyonda, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir araçta bulunan iki şahıs ve şahısların üzerinde yaptığı aramada...

KARABÜK

Jandarma ekipleri uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde düzenlediği operasyonda 2 kişiyi yakaladı.

KARABÜK

Karabük'te, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Yeşil Mahalle'de düzenlenen tefecilik operasyonunda 1 kişi gözaltına alındı.

KARABÜK

Karabük'te, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Eskipazar ilçesi İmanlar köyü yol ayrımında gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 1 kişi gözaltına alındı.

KASTAMONU

Kastamonu’nun Hanönü ilçesinde, uzun süredir aranan ve 83 ayrı suç kaydı bulunan bir hükümlü, jandarma ekiplerince yakalandı.

KASTAMONU

Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı JASAT dedektifleri, haklarında yakalama kararı bulunan 56 şahsı yakalamak için gerçekleştirdikleri operasyonda başarılı oldu.

BARTIN

Jandarma ekipleri, itfaiye yardımıyla evin içine girdiklerinde, yaşlı adamın cansız bedeni ile karşılaştı.

ZONGULDAK

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen titiz araştırmalar sonucunda suçlular yakalandı.

ZONGULDAK

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin koordineli çalışması sonucunda çeşitli suçlardan aranan şahıslar Zonguldak'ta yakalandı.