JASAT Haberleri

JASAT haberleri ve güncel JASAT gelişmeleri, JASAT ile ilgili tüm video, JASAT fotoğrafları ve JASAT haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı tarafindan gerçekleştirilen operasyonda 13 yıl hapis cezalısı yakalandı.

EREĞLİ

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde kendisini kamu görevlisi olarak tanıtarak dolandırıcılık yapan ve hakkında 18 yıl hapis cezası bulunan kadın tutuklanarak cezaevine...

ZONGULDAK

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı, Jandarma Dedektifleri (JASAT) ve Jandarma Asayiş ekipleri tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan detaylı araştırmalar neticesinde...

ZONGULDAK

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı, Jandarma Dedektifleri (JASAT)'nin de katıldığı operasyonla 4 yıldan fazla hapis cezası bulunan şahıs kıskıvrak yakalandı.

KASTAMONU

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde cinayet suçundan 20 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan İ.G. isimli hükümlü, Jandarma Suç Arama Timi...

ZONGULDAK

Yasa dışı yollarla 1 aracın Türkiye'ye sokularak Zonguldak iline getirildiği öğrenilmesi üzerine jandarma ekipleri harekete geçti.

KASTAMONU

Kastamonu'da farklı suçlardan mahkum olan 20 kişi yakalandı. Jandarma dedektifleri tarafından yapılan operasyonlarda, hakkında yakalama emri çıkarılan kişilerden 5'i tutuklandı.

KASTAMONU

Kastamonu’da, Kastamonu İl Jandarma Komutanlığına bağlı JASAT ekipleri tarafından hapis cezası bulunan 5 şahıs yakalandı.

ZONGULDAK

JASAT ve Asayiş Timleri tarafından Zonguldak ili genelinde son 3 ay içerisinde meydana gelen hırsızlık olayının zanlıları yakalandı.

ZONGULDAK

Zonguldak'ın o ilçesinde hırsızlık meydana geldi. 1 şüpheli yakalandı.

KASTAMONU

Kastamonu'da jandarma ekiplerinin suçluları arama çalışması devam ediyor. Suçu onanmış bir şahıs jandarma tarafından yakalanarak ceza evine gönderildi.

ZONGULDAK

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Dedektifleri (JASAT) ve Asayiş ekipleri tarafından hırsızlık olayına karışan kişi yakalandı.