Kar yağışı Haberleri

Kar yağışı haberleri ve güncel Kar yağışı gelişmeleri, Kar yağışı ile ilgili tüm video, Kar yağışı fotoğrafları ve Kar yağışı haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


BOLU

Batı Karadeniz'de kar yağışı etkili olmaya başladı. Bolu'dan sinra Kastamonu’nun yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili olmaya başladı.

BOLU

Türkiye’nin en önemli geçiş noktalarından biri olan D-100 kara yolunun Bolu Dağı geçişinde hafif kar yağışı etkili oluyor.

GENEL

Lapa lapa kar yağışı sonrası kent merkezi yeniden beyaza büründü.

ZONGULDAK

Son zamanlarda yaşanan soğuğun ardından kar yağışı da geldi. Kar kalınlığı 10 santimetreyi de geçti.

ZONGULDAK

İklim değişiklikleri sebebiyle ülkemizde kar yağışı maalesef Doğu bölgeleri hariç diğer illerimizde maalesef gerçekleşmedi ve batı illerinde yaşayan vatandaşlar kara...

ZONGULDAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre,bazı iller için kar ve sağanak uyarısı yapıldı.

BARTIN

Günlerdir devam eden şiddetli yağışlarla bir kez daha mücadele ediyor.

ZONGULDAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Zonguldak, Bartın, Karabük ve Düzce için kuvvetli kar yağışı uyarısında bulundu. İşte detaylar...

KARABÜK

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde karlı yolda sürücüsünün kontrolünden çıkan kamyonet şarampole uçtu. Kaza maddi hasarla atlatıldı.

EREĞLİ

Kdz. Ereğli Belediyesi, hafta sonu iç ve yüksek kesimlerde etkili olması beklenen kar yağışına karşı önlemlerini almış durumda.

ZONGULDAK

Batı Karadeniz'in incisi Zonguldak'ta kar heyecanı... Meteorolojik raporlara göre Zonguldak 25.01.2024 tarihinde kar ile buluşacak...

ZONGULDAK

Zonguldak Valiliği'nden, İl ve İlçelerdeki yol durumları paylaşılarak, vatandaşların kar yağışına karşı tedbirli olmaları uyarısı yapıldı.