Karabük haberleri Haberleri

Karabük haberleri haberleri ve güncel Karabük haberleri gelişmeleri, Karabük haberleri ile ilgili tüm video, Karabük haberleri fotoğrafları ve Karabük haberleri haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


KARABÜK

Karabük'te meydana gelen silahlı kavgada komşusunu tüfekle katletti.

KARABÜK

Kardemir Karabük Demir Çelik Fabrikaları'nın temellerinin atılmasının ve Karabük'ün kuruluşunun 87. yılı, çeşitli etkinliklerle kutlandı.

KARABÜK

Karabük'te, Karabük-Safranbolu kara yolu üzerinde seyir halinde olan bir motosiklet sürücüsü, yürekleri ağza getirecek kadar tehlikeli bir yolculuk sergiledi.

ZONGULDAK

Karabük'ün Safranbolu ilçesi, UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alarak safranın eşsiz dünyasını temsil ediyor.

KARABÜK

Çankırı- Karabük sınırında seyir halinde ilerleyen tır otomobilin üzerinde devrildi.

KARABÜK

Gazeteci Fatih Altaylı, Karabük Üniversitesi öğretim üyelerine yönelik eleştirilerde bulunduğu YouTube videosuyla gündeme gelmişti. "Fatih Altaylı'dan Karabük Üniversitesi'ne ortalığı karıştıracak...

KARABÜK

TÜİK ve Ticaret Bakanlığı, Türkiye'nin genel ticaret sistemi kapsamında Şubat ayında ihracat oranını açıkladı. Karabük'ün ekonomideki hacmi ne oldu?

KARABÜK

Karabük'ün gözde ilçesi Safranbolu, sakin şehirler (Cittaslow) ağına katılma başarısını taçlandırdı.

KARABÜK

Karabük'ün Kartaltepe Mahallesi'nde yaşanan olay, paniğe neden oldu.

KARABÜK

AK Parti'nin Karabük Belediye Başkan adayı Özkan Çetinkaya, kentin gerçek belediyecilikle buluşacağını belirterek vaatlerini dile getirdi.

KARABÜK

Karabük'ün Safranbolu ilçesine bağlı Kuzyakahacılar köyünde gerçekleşen bir olayda, jandarma ekipleri kaçak kazı yapıldığına dair bir ihbar üzerine harekete geçti.

EKONOMİ

Yapı Kredi Yatırım tarafından hazırlanan rapora göre, Kardemir <KRDMD> şirketi 2Ç24 satış hacmini ürün bazında paylaştı.