Karayolu Haberleri

Karayolu haberleri ve güncel Karayolu gelişmeleri, Karayolu ile ilgili tüm video, Karayolu fotoğrafları ve Karayolu haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Zonguldak - Ankara karayolundaki eksiklik için Ulaştırma Bakanlığına uyarıda bulundu.

BOLU

D-100 karayolunda meydana gelen trafik kazasında, bir otomobilin yolcu otobüsüne arkadan çarpması sonucu yaşanan trajik olayın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya...

DÜZCE

D-100 Karayolu Ankara istikametinde Hacıdayı kavşağında gerçekleşen trafik kazasında, hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı.

DÜZCE

D-100 Karayolu Doğanlı kavşağında meydana gelen trafik kazasında, iki otomobil çarpıştı ve 1 kişi yaralandı.

ZONGULDAK

Zonguldak-Bartın karayolunun Dolaşıklar mevkiinde sabah saatlerinde bir kaza meydana geldi.

KASTAMONU

Kastamonu'da D-100 karayolunda korkunç bir kaza meydana geldi. Suluca köyü mevkiinde bulunan Akçakavak kavşağında yaşanan kazada iki aracın içindeki yolcular...

ZONGULDAK

Zonguldak-Kozlu karayolunda çalışma dolayısıyla oluşan trafik yoğunluğu vatandaşı bezdirdi.

ZONGULDAK

Zonguldak-Ankara yolunda sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, bir araç şarampole yuvarlandı.

KASTAMONU

Kastamonu'da gece saatlerinde Gilivri köyü ile İlyasbey köyü arasında bulunan Arap Deresi mevkiinde meydana gelen heyelan, Cide-Doğanyurt-İnebolu karayolunu ulaşıma kapattı.

ZONGULDAK

Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural, geçtiğimiz günlerde Zonguldak-Ankara karayolunda meydana gelen kaya düşmesine dikkat çekti.

KASTAMONU

Kastamonu-Sinop karayolu üzerinde meydana gelen kazada hayatını kaybeden 6 kişi ve yaralanan 33 kişinin hikayesi ortaya çıktı.

ZONGULDAK

Zonguldaklıların bitmeyen çilesi, yağmur yağınca ‘’çamur banyosu’’ yapmak istemiyorlar.