Kastamonu üniversitesi Haberleri

kastamonu üniversitesi haberleri ve güncel kastamonu üniversitesi gelişmeleri, kastamonu üniversitesi ile ilgili tüm video, kastamonu üniversitesi fotoğrafları ve kastamonu üniversitesi haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


KASTAMONU

Kastamonu Üniversitesi, matematik öğretmeni adaylarının dijital içerik tasarlama becerilerini geliştirecek bir projeye ev sahipliği yapıyor.

ZONGULDAK

Üniversiteler Arası Salon Futbolu Bölgesel Lig Grup Müsabakaları ZBEÜ'de son buldu.

SPOR

ZBEÜ, Salon Futbolu Bölgesel Lig Grup Şampiyonası’na ev sahipliği yapacak.

KASTAMONU

Kastamonu Üniversitesi, Ramazan ayına özel olarak planlanan "Kampüste Ramazan" programının çekimlerine start verdi.

KASTAMONU

Kastamonu Üniversitesi, Teknokent Girişim Vadisi'nde yenilik ve teknolojiyi bir araya getiren iki önemli atölyenin kapılarını açtı.

KASTAMONU

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'ndan alınan onayla, Kastamonu Üniversitesi 2024-2025 akademik yılına altı yeni bölümle giriş yapıyor.

KASTAMONU

Kastamonu Belediyesi, Kastamonu Üniversitesi öğrencilerine her sabah çorba ikramında bulunuyor.

KASTAMONU

Kastamonu Üniversitesi Orman Fakültesi, Öğretim Üyesi Dr. Ekrem Durmaz'ın başkanlığını yaptığı projenin TÜBİTAK 1002-A Hızlı Destek Modülü hibesi almaya hak...

KASTAMONU

KÜ bünyesinde faaliyet gösteren 50 öğrenci topluluğu, Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde düzenlenen bir çalıştayda bir araya geldi.

KARABÜK

Karabük Üniversitesi'nin 10 öğrencisi "Üniversiteliler Arası İletişim Fikirleri Yarışması" finale kaldı.

KASTAMONU

Kastamonu Üniversitesi öğretim görevlisi Dr. Emre Ertürk Türkiye'yi "Kastamonu Susamsız Simidi" kısa filmi ile New York Kısa Film Festivali'nde temsil...

KASTAMONU

Kastamonu Üniversitesi, Bağımlılıkla Mücadele Komisyonu tarafından düzenlenen "Bağımlılıkla Mücadele Farkındalık Eğitimi," İhsangazi Meslek Yüksekokulu'nda gerçekleştirildi.