Kastamonu Haberleri

Kastamonu haberleri ve güncel Kastamonu gelişmeleri, Kastamonu ile ilgili tüm video, Kastamonu fotoğrafları ve Kastamonu haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


İş İlanları

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından KPSS puanıyla yapılacak 8 bin sözleşmeli personel (4/B) alımı kapsamında Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu...

SPOR

TFF 2. Lig'de üst üste puan kayıpları yaşayarak puan tablosunda gerileyen Kastamonuspor, Teknik Direktör Levent Eriş ile yollarını ayırdı.

SPOR

Kastamonu’da Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden iki takımın karşılaştığı maçın sonunda futbolcular arasında çıkan kavga polis ekipleri tarafından ayrıldı.

ZONGULDAK

Meteoroloji son hava durumu raporunu yayınladı. Peki Zonguldak, Bartın, Karabük ve Kastamonu'da ne bekleniyor? Yağmur geliyor mu?

ZONGULDAK

Uzmanlar büyük İstanbul depreminin 7 ve üzeri olabileceğini belirtirken Tunceli ile Hakkari arasındaki illere de dikkat çekiyor. Prof. Dr. Övgün...

ZONGULDAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Batı Karadeniz'de bulunan 4 ili olumsuz hava koşullarına hazırlıklı olmaları konusunda uyardı.

KASTAMONU

Yoldan çıkan otomobilin takla atması neticesinde sürücü yaralandı.

ZONGULDAK

Karadeniz’in kıyı şeridindeki kentlerde duyulan ve sosyal medyanın gündemine oturan esrarengiz sesin kaynağı 36 saattir çözülemedi.

KASTAMONU

Kastamonu’nun Cide ilçesinde elektrikli üç tekerlekli moped araca çarparak annenin yaralanmasına, kızının da ölümüne sebep olan hafif ticari aracın sürücüsü,...

KASTAMONU

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde bir otomobile ve işyerine poşet ile kurşun asıldı. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

KASTAMONU

Kastamonu’da yoldan çıkan Tofaş marka otomobil, yön tabelası direğine çarparak asılı kaldı. Kazada 4 kişi yaralandı.

KASTAMONU

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Kastamonu Belediye Başkan adayı belli oldu.