KGD Haberleri

KGD haberleri ve güncel KGD gelişmeleri, KGD ile ilgili tüm video, KGD fotoğrafları ve KGD haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK
ZONGULDAK
ZONGULDAK

Karaelmas Gazeteciler Derneği(KGD)’nin Kuruluşunun 20.yıl dönümü kapsamında Dedeman otelde kahvaltı programı düzenlendi.

ZONGULDAK
ZONGULDAK

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’nın Basın Danışmanı ve Zonguldak Çevre Koruma Derneği Başkanı Ahmet Öztürk, Fevkani Köprü’nün yıkımı ile ilgili...

ZONGULDAK

CHP Kilimli İlçe Başkanı Erol Sarıal Karaelmas Gazeteciler Derneği Başkanı ve İMZA Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Emen’e ziyaret gerçekleştirdi.

ZONGULDAK

Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD) Zonguldak’ın yeni Emniyet Müdürü olarak göreve başlayan Sinan Ergen’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

ZONGULDAK

Karaelmas Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Mustafa Emen başkanlığında Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu’nu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

ZONGULDAK

Karaelmas Gazeteciler Derneği ve Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti iş birliği ile Gazipaşa Caddesinde kan bağışı etkinliği düzenlendi.

ZONGULDAK

Sansürün kaldırılışının yıldönümü olan 24 Temmuz Basın bayramı münasebetiyle Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, İl Jandarma...

ZONGULDAK

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Karaelmas Gazeteciler Derneği'ni(KGD) ziyaret ederek gazetecilerin 24 Temmuz Basın Bayramı'nı kutladı. 

ZONGULDAK

Basın Bayramı olarak kutlanan 24 Temmuz, Zonguldaklı gazeteciler tarafından törenle kutlandı. Sansürün kaldırılışının 115’inci yılı nedeniyle Zonguldak Valiliği önünde çelenk...