Konut Haberleri

konut haberleri ve güncel konut gelişmeleri, konut ile ilgili tüm video, konut fotoğrafları ve konut haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


GENEL

Gayrimenkul sektöründe önemli bir değişiklik yapılması planlanıyor. Buna göre, aynı taşınmazın farklı fiyatlarla birden fazla ilan edilmesinin önüne geçilmesi amaçlanıyor.

ZONGULDAK

Bir önceki yılın aynı ayına göre en az artış gösteren ana grup %37,54 ile konut oldu. Buna karşılık, bir önceki...

GENEL

Aralık ayında kira sözleşmesi yenileyecek olanlar için kira artış oranı ne kadar olacak? Bu sorunun cevabı, TÜİK'in açıkladığı kasım ayı...

ZONGULDAK

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Zonguldak ve Bartın’ın dahil olduğu birçok şehirde konut ve iş yeri satışı gerçekleştireceğini duyurdu.

GENEL

Yapımına başlanan ilk etaptaki konutların 10 bin 337 adeti Aralık ayında teslim edilecek. İşte detaylar...

ZONGULDAK

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesi Velioğlu Mahallesi'nde yapımı devam eden TOKİ konutlarının teslim tarihi geçtiğimiz yıl verilmesi gerekirken, hala belirsizliğini koruyor.

ZONGULDAK

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Metin Demir Zonguldak'taki TTK ve Milli Emlak'ın elindeki araziler ve Zonguldak'ın sanayicilik faaliyetleri hakkında...

ZONGULDAK

Türkiye genelinde Ekim ayında 64 bin 531’i ikinci el satış olmak üzere 93 bin 761 konut satıldı. Zonguldak’ta 2023 yılı...

EKONOMİ

TÜİK'in 10 Kasım tarihinde yaptığı yazılı açıklamaya göre; Türkiye'de İnşaat Maliyet Endeksi yıllık %67,93 arttı, aylık %2,46 arttı. 

ZONGULDAK

Zonguldak'ın Kozlu ilçesi Fatih Sitesi Bayrak Tepede Açık Yol inşaat A.Ş tarafından yapımına başlanan Del Marin lüks konutları vatandaşı meraklandırdı.

GÜNDEM

Kira artışlarına gelen sınırlama, konut kredi musluklarının kısılması ve mevduatın cazibesi ikinci el konut piyasasında dengeleri değiştirdi.

KASTAMONU

Kastamonu'da inşaat dolandırıcıları vatandaşı 3 milyon lira dolandırdı. Konut yapıp, satan şahıslar evler farklı bir kaç kişiye sattı.