Kozlu Haberleri

Kozlu haberleri ve güncel Kozlu gelişmeleri, Kozlu ile ilgili tüm video, Kozlu fotoğrafları ve Kozlu haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Kozlu'nun geleceğine yön verecek projelerle dolu bir vizyon sunan Ali Bektaş, belediye başkanı seçilmesi halinde şehre önemli yenilikler getirmeyi planlıyor.

ZONGULDAK

2019 seçimlerinde Zonguldak, Kozlu ve Kilimli’de AK Parti belediye başkanlıkları seçimlerini kazanarak başarılı olmuştu.

RESMİ İLAN
ZONGULDAK

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ile Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın projeleri nedeniyle, sürücü kurslarına geçici olarak tahsis edilen...

KOZLU

Kozlu İlçesinde bir grup genç soğuk havaya meydan okudu.

ZONGULDAK

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinin Robin Hood'u adından söz ettirmeye devam ediyor. Bu seferde yaptığıyla yediden yetmişe herkesin kalbinde taht kurdu.

KOZLU
ZONGULDAK

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde zincir markette yaşanan tartışma sonucunda bir kadına, "Başımıza ne geldiyse bu kapalılardan geldi." diyen Halk Eğitim Merkezi'nde...

ZONGULDAK

TTK Kozlu Müessese Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen anma töreninde, 3 Mart 1992 tarihindeki grizu faciasında hayatını kaybeden 263 maden işçisi dualarla anıldı.

ZONGULDAK

Kozlu İlçesi, Hasan Karabacak Sokağı'nda yaşanan sokak lambalarının yanmama sorunu, vatandaşların güvenliği ve gece saatlerinde yaşanan sıkıntılara neden oluyor.

KOZLU

Kozlu Belediye Başkanı ve AK Parti Kozlu Belediye Başkan adayı Ali Bektaş, bugün yapılan lansmanda Kozlu için yapacağı projelerini açıkladı.

KOZLU

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde iki araç kafa kafaya çarpışırken bölgeye çok sayıda polis ve ambulans ekipleri sevk edildi.