Kurban bayramı Haberleri

Kurban bayramı haberleri ve güncel Kurban bayramı gelişmeleri, Kurban bayramı ile ilgili tüm video, Kurban bayramı fotoğrafları ve Kurban bayramı haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


GÜNDEM

Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte, Müslümanlar hem kurbanlık arayışlarına başladı hem de vekaletle kurban kesme ibadetini gerçekleştirmenin yollarını araştırmaya başladılar.

ZONGULDAK

Zonguldak'ın beldesinde belediye başkanlığı yapan kişinin kurbanlığı kilogramını vurgulayarak satması garipsendi. Kurban bayramında et için değil ibadet için kurban kesildiği...

GÜNDEM

Emekli bayram ikramiyesi Resmi Gazete’de yayımlandı. Emekli maaşı zammı ve emekliye ek zam düzenlemelerinin ardından bayram ikramiyesi de yükseltilmişti.

BARTIN

Bağı Karadeniz’de geçtiğimiz Kurban Bayramı öncesinde görülen şap hastalığı tekrar ortaya çıktı.

ZONGULDAK

Zonguldak'taki salgın yayılmaya devam ediyor. Peki salgın nasıl yayılıyor? Salgının semptomları bulaşıcı mı? Salgın nerelerde var? Salgın neden kaynaklanıyor?

ZONGULDAK

Zonguldak'ta Kurban bayramı öncesinde yaşanan kusma, ishal ve ateş gibi belirtilerin olduğu rahatsızlık yeniden çoğaldı.

ZONGULDAK

Zonguldak'ta vatandaş salgınla mı mücadele ediyor? Salgın var mı? Salgının sebebi sular mı? Zonguldaklı vatandaş salgının sebebini öğrenmek istiyor.

KASTAMONU

Kastamonu'da Kırıkkale'den Kurban Bayramı'nı fırsat bilen hırsızlar evlere dadandı. Evlere dadanan hırsızlar yakalandı.

KASTAMONU

Kurban Bayramı bitmişken şap hastalığı tekrar gün yüzüne çıktı. Hastalığın görüldüğü Kastamonu’daki hayvan pazarı kapatıldı.

KARABÜK

Kurban Bayramı bitti ve herkes yaşadığı şehirlere döndü. Vatandaşlar bayram için ziyarete gittikleri yeri çöp içinde bıraktılar.

ZONGULDAK

2023 yılı Kurban Bayramı boyunca Zonguldak genelinde yapılan trafik denetimlerinde 49.151 TL ceza kesildi.

KASTAMONU

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde yaşayan Şehit Ufuk Deniz’in annesi Behiye Deniz, Kurban Bayramı’nı şehitlikte evladının başından hiç ayrılmadan geçiriyor.