Milletvekili Haberleri

Milletvekili haberleri ve güncel Milletvekili gelişmeleri, Milletvekili ile ilgili tüm video, Milletvekili fotoğrafları ve Milletvekili haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


GENEL

Enflasyon rakamları açıklandı. Bu rakamla birlikte hem emekli hem de vekil olarak görev yapan yaklaşık 300 milletvekilinin maaş artış oranları...

ZONGULDAK

Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Karadeniz'deki standart altı gemilerin ve denizcilerin mağduriyetlerini Meclis gündemine taşıdı.

ZONGULDAK

Saadet Partisi(SP)İl Başkanı Burak Erol, “Merkez-Devrek, Merkez-Alaplı yolunda en ufak bir yağmur yağdığında 10 dakika bile yağmur yağsa yollarda su...

ZONGULDAK

AK Parti Milletvekili Muammer Avcı, Amalebirliği Hastanesinin kaldırılması ve Kadın Doğum Hastanesinin taşınması konusuna değindi.

ZONGULDAK

AK Parti Milletvekili Muammer Avcı, belediye başkanlarının üzerlerine düşen görevi layıkıyla yaptıklarını ifade etti.

ZONGULDAK
ZONGULDAK

AK Parti Milletvekili Muammer Avcı, Zonguldak’a 20 Tabip alımı yapıldığını açıkladı.

ZONGULDAK

AK Parti Milletvekili Saffet Bozkurt Alaplı İlçesine yapılması planlanan Emniyet Müdürlüğü binası için ilk kazmanının vurulduğunu açıkladı.

GENEL

TBMM Genel Kurulu'nda beklenmedik bir olay meydana geldi. Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez kurul sırasında konuşma yaparken kürsüde bayıldı.

ZONGULDAK

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz, Kafkametler gemisi ile ilgili meclise önerge verdiğini açıkladı.

ZONGULDAK

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, “En doğru sonuç ve yöntemi bulmak için genel merkezimiz çok değerli 2 milletvekilimizi...

ZONGULDAK

AK Parti Milletvekili Muammer Avcı’nın kardeşi Mustafa Kemal Avcı hastanede yaşanan skandalı yaptığı paylaşımla gözler önüne serdi.