AK Parti Milletvekili Muammer Avcı’nın kardeşi Mustafa Kemal Avcı hastanede yaşanan skandalı yaptığı paylaşımla gözler önüne serdi.

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz "Zonguldak Havzası'nda 1,5 milyar ton bekliyor" CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz "Zonguldak Havzası'nda 1,5 milyar ton bekliyor"

AK Parti Milletvekili Muammer Avcı’nın kardeşi  Mustafa Kemal Avcı, hastane personellerinin devletin bilgisayarlarıyla magazin sitelerinde sörf yaptığını sosyal medyadan yaptığı paylaşımla açıkladı.

Avcı paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

“Bir Bankanın Müdürü bir gün demişti ki; “Banka bize en iyi bilgisayarı veriyor ama kendi odamdan herhangi bir gazetenin spor sayfasına ile giremiyorum”
Ama bugün hastanede gördüm ki ilimin bilimin merkezin bile Bilgisayarlara bu tek satır kodlamayı yazıp engel olamamışlar çalışanlar Devletin bilgisayarlarıyla magazin sitelerinde sörf yapıyor. Sonra sistem çöktü bilgisayar yavaş bağlantı kuramıyoruz diye vatandaş mağdur!
Tüm kamu kurumlarının bilgisayarlarına bu engel getirilmeli. Ve varolan internet bağlantısı şahsi telefonlardan kullanılmamalı”dedi.

WhatsApp Image 2023-12-06 at 17.42.34