Milli Eğitim Haberleri

Milli Eğitim haberleri ve güncel Milli Eğitim gelişmeleri, Milli Eğitim ile ilgili tüm video, Milli Eğitim fotoğrafları ve Milli Eğitim haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul'un, ücretli öğretmenler ve atanamayan öğretmenlerin sorunlarına dikkat çeken soru önergesine yanıt geldi.

ZONGULDAK

Zonguldak’ın eğitim yuvasının müdüründen öğrencilere, öğretmenlere ve velilere duygu yüklü anlamlı mesajlar.

GÜNDEM

Milli Eğitim Bakanlığı, tüm illerdeki ortaokul ve liselerde 3 bin 500 okulda yenilikçi sınıfların kurulması için önemli bir adım attı.

ZONGULDAK

Zonguldak’ta faaliyet gösteren 8 tane sürücü kursu tehlikeyle karşı karşıya. Yetkililerden çözüm bekleniyor.

GÜNDEM

Millî Eğitim Bakanlığı, öğrencilerin gelişimini daha etkili bir şekilde takip etmek ve müfredatın işlenmesinde bütünlük sağlamak amacıyla, 26-27 Mart tarihlerinde...

ZONGULDAK

Zonguldak’ta Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer zamanında talep edilip Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ihaleyle inşaatına başladığı Bilim Sanat Merkezi ile ilgili...

ZONGULDAK

Zonguldak Belediye Başkanı  Ömer Selim Alan, Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Kariyer Günleri Gençlerle Buluşma’ programına konuk oldu.

KASTAMONU

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Kastamonu ziyaretleri kapsamında Vali Meftun Dallı ile bir araya gelerek ildeki eğitim çalışmalarını değerlendirdi. 

ZONGULDAK

Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Harun Akgül atandığı öğrenildi.

GENEL

2023- 2024 eğitim ve öğretim yılında yönetmelikte değişiklik yapılmıştı. Milli Eğitim Bakanlığı yeni değişiklikleri açıkladı.

BARTIN

Bartın'da ev sahibinden kadın kiracısı Milli Eğitim Müdürlüğü personeline şiddat uygulandı. Kadına uygulanan şiddete kınama yapıldı.

GENEL

Milli Eğitim Bakanlığı okullar açılmadan yönetmelikte değişiklikler yaptığını açıklamıştı.