Mustafa bilge Haberleri

mustafa bilge haberleri ve güncel mustafa bilge gelişmeleri, mustafa bilge ile ilgili tüm video, mustafa bilge fotoğrafları ve mustafa bilge haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Kent Konseyi Başkanı Mustafa Bilge, “Kent Konseyinin görünürlüğünü arttırmak adına, mevcut odamız dışında, kalıcı düzenli bir yer hatta bina tahsisi,...

ZONGULDAK

Kent Konseyi Başkanı Mustafa Bilge belediye başkan adaylarına seslenerek, cicili bicili projeleri bırakıp çöp döküm alanı problemini çözlemelerini istedi.

ZONGULDAK

Zonguldak’ın en büyük sorunu haline gelen ve insanların kent merkezine gelmemesine vesile olan otopark sorununa en büyük çözüm olarak görülen...

ZONGULDAK

Kent Konseyi Başkanı Mustafa Bilge Zonguldak’ta büyük bir kültür merkezi eksikliği olduğunu açıkladı.

ZONGULDAK

Mustafa Bilge, Sivil Toplum Kuruluşları ve eğitimcilere çağrıda bulunarak, "Zonguldak Kömür Jeoparkı unsurları takip edilmeli, İlgi gösterilmelidir." dedi.

ZONGULDAK

Zonguldak Kent Konseyi Başkanı Mustafa Bilge, kenti gezerek anılarını paylaşarak, Ereğli'nin tarihi, turistik ve kültürel zenginliklerine dikkat çekti.

ZONGULDAK

Zonguldak Kent Konseyi Başkanı Mustafa Bilge Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkan'ı Hakan Yeşil ile görüştü.

ZONGULDAK

Kent Konseyi Başkanı Mustafa Bilge ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer'i makamında ziyaret etti.

ZONGULDAK

Zonguldak kent konseyini 6 Nisan perşembe gerçekleşti. Konseyin kazanan isimi Mustafa Bilge oldu. Başkan vaatlerini tek tek sıraladı.