Otobüs Haberleri

Otobüs haberleri ve güncel Otobüs gelişmeleri, Otobüs ile ilgili tüm video, Otobüs fotoğrafları ve Otobüs haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ASAYİŞ

Özel halk otobüsü ile otomobil kafa kafaya çarpıştı ve 1 kişinin öldüğü, 8 kişinin yaralandığı kaza anı araç kamerasına yansıdı.

GENEL

Otobüs durağında özel halk otobüsünün geri manevra yaptığı esnada bir kadını altına alarak ezdiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Gözaltına alınan...

GENEL

Şehirlerarası yolda meydana gelen otobüs kazasında 4’ü ağır 19 kişi yaralandı.

BARTIN

Yeniden Refah Partisi Bartın Belediye Başkan Adayı Faruk Tutkun, üniversiteli gençlere bayramlarda sevdiklerine kavuşmaları için özel bir projeyi hayata geçiriyor.

GENEL

Turistleri taşıyan tur otobüsü yağışlı havanın etkisiyle yoldan çıkıp elektrik direğine çarptı. Kazada 1’i ağır olmak üzere 10 turist yaralandı.

ZONGULDAK

Özel Halk Otobüsleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Zonguldak'a gerçekleştireceği ziyaret sebebiyle vatandaşları ücretsiz olarak taşıyacak.

GENEL

İstanbul'un Çekmeköy mevkii, Edirne istikametinde, Kuzey Marmara Otoyolu'nda gece saatlerinde korkunç bir kaza gerçekleşti.

ZONGULDAK

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde faaliyet gösteren Şehir İçi Özel Halk Otobüsü Kooperatifi, seçimli olağan genel kurul toplantısını tamamladı.

KASTAMONU

Kastamonu'dan Sinop'un Ayancık ilçesine sefer yapan bir yolcu otobüsü, karlı hava nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak tarlaya...

KASTAMONU

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, İstanbul-Sinop seferini yapan yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 6 vatandaş hayatını kaybetti.

KASTAMONU

Kastamonu-Taşköprü karayolunda otobüs devrildi, ekipler olay yerine sevk edildi

ZONGULDAK

Zonguldak'ta, emekliler cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan en düşük emekli maaşının ardından, il ve ilçeler arası yolcu taşıyan minibüslerde...