Otomobil Haberleri

Otomobil haberleri ve güncel Otomobil gelişmeleri, Otomobil ile ilgili tüm video, Otomobil fotoğrafları ve Otomobil haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ASAYİŞ

Özel halk otobüsü ile otomobil kafa kafaya çarpıştı ve 1 kişinin öldüğü, 8 kişinin yaralandığı kaza anı araç kamerasına yansıdı.

KARABÜK

Karabük'te Şehit Ateşe Reşat Bulvarı'nda meydana gelen trafik kazasında, bir otomobilin kontrolünü kaybederek refüje çarpması sonucu maddi hasar oluştu.

GENEL

Ambulans ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2’si sağlık çalışanı 3 kişi yaralandı.

KASTAMONU

Kastamonu'da Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Rauf Denktaş Caddesi'nde dün gece Tofaş marka bir araç yön tabelasına çarptı.

GENEL

Geçen yılın ilk 8 ayında ikinci el araç fiyatlarında yaşanan yüzde 78 oranındaki artış, VavaCars'ın fiyat analizi ile eylül ayında...

ZONGULDAK

Motorin, benzin ve LPG fiyatlarının takip edildiği bir dönemde, Zonguldaklı araç sahiplerini etkileyecek yeni bir zam haberi geldi.

ZONGULDAK

Zonguldak'ta, Gökçebey ilçesine bağlı Yenice yol ayrımı mevkisinde bir minibüs ile otomobilin çarpıştığı trafik kazası, güvenlik kamerasına yansıdı.

BARTIN

Bartın Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Özcan Uzun, 2024 yılı Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ödemeleri konusunda araç sahiplerine önemli bir...

ZONGULDAK

Sabah saatlerinde Zonguldak- Ereğli yolu Delihakkı mevkiinde meydana geldi. Seyir halindeki araç sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refüje çarptı.

ZONGULDAK

Zonguldak Ereğli karayolunda bugün sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında bir otomobil devrildi. Kazada, aracın direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü yaralandı.

GÜNDEM

İndirim Kapıda: Araç Sahiplerine Önemli Avantaj.... Detaylar haberimizde...

ZONGULDAK

Zonguldak’ta bir araç yayaya çarparak olay yerinden kaçtı.